Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Як стало відомо Весь Кривий Ріг, у Криворізькій установі виконання покарань (№3) проведено капітальний ремонт цеху з миття кухонного посуду який знаходиться в їдальні установи, відповідно за планових заходів щодо модернізації установи та покращення житлово-побутових умов для осіб, які тримаються в установі

250121 6 min

В цеху з миття кухонного посуду було проведено наступні роботи, а саме: стіни та підлога облицьовані кахельною плиткою, встановлено металопластикове вікно, проведено заміну системи електрозабезпечення, встановлено сучасні LED світильники, водонагрівач, проведена нова сантехніка та система вентиляції.

По закінченню ремонтних робіт даного об’єкту в Кривому Розі начальник установи, підполковник внутрішньої служби Караваєв Олександр Григорович зазначив, що на даному етапі в КУВП-3 не зупиняєються, а продовжують модернізувати установу та приводити її до європейського рівня.

250121 7 min

Лілія Поливко,
ДУ «Криворізька установа виконання покарань (№3)»
Південно-Східного МРУ ПВКП МЮ

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #2 Анна 26.01.2021, 07:57
Зачем? Зачем делать комфортные условия для тварей которые принесли другим людям смерть, горе, лишения и страдания.
Цитата
-1 #1 Васыль 25.01.2021, 10:34
а на этажах вонищща адская! На пятом с пыжиками ссаньём и говном смердит, на втором "рагу" из хмыря так фонит аж глаза выедает!
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!