Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Виконавчий комітет Центрально-Міської районної у Кривому Розі ради з глибоким почуттям скорботи висловлює щире співчуття рідним і близьким з приводу передчасної смерті директора комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Центрально-Міському районі», ветерана органів місцевого самоврядування - Малової Наталі Тимофіївни

В Кривому Розі пішла з життя Наталя Малова

Малова Наталя Тимофіївна розпочала трудову діяльність у виконкомі районної у місті ради з травня 2001 року. Спочатку на посаді заступника начальника управління праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради, з 2001 до 2014 року – очолила управління праці та соціального захисту населення.

Як керівник управління, Наталя Тимофіївна професійно відносилась до вирішення питань соціального захисту, спрямовано працювала на підвищенням ефективності роботи спеціалістів управління, отримуючи позитивні результати.

За її ініціативи, з 2003 року в управлінні праці та соціального захисту населення виконкому районної у місті ради вперше у місті було запроваджено модель надання соціальної допомоги по принципу «Єдиного вікна», що надало можливість суттєво покращити адресність допомоги найбільш нужденним сім'ям з дітьми, одиноким непрацездатним громадянам та іншим незахищеним верствам населення.

З 2018 року Наталя Тимофіївна очолила комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Центрально-Міському районі.

Саме активна діяльність та високий професіоналізм Наталії Тимофіївни стали запорукою успішної реалізації нових проектів та державних завдань в питаннях соціального обслуговування мешканців району.

Її ім’я , як людини з відкритим серцем, назавжди залишиться у наших серцях.
Вічна пам’ять.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!