Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В межах Міської екологічної програми у 2020 році за рахунок наявного фінансового ресурсу міського фонду охорони навколишнього природного середовища комплексно здійснюються роботи з будівництва та реконструкції каналізаційних мереж Кривого Рогу за низкою адрес

021220 32 min

Проводяться роботи з будівництва ділянки самопливного каналізаційного колектора від мкрн. Сонячного в Кривому Розі. В цьому році виконуються роботи по прокладанню колектору під дорогою по вул. Лісового та влаштуванню камери біля КНС№57. Роботи планується завершити в 1 півріччі 2021 року.

Триває реконструкція ділянки самопливного каналізаційного колектору від водобійного колодязя КНС-9 по вул. Прорізна до вул. Лавроненко. Виконано заміну трубопроводу довжиною 1,5 км. Наразі, проводяться роботи з реконструкції колодязів.

Завершено роботи з реконструкції напірної каналізації, що потрапляє під збудовану автодорогу від мкрн. Сонячний до вул. Спаської, а саме виконано заміну напірної каналізації від КНС-46, КНС-60, яка проходить під автодорогою, винесено трубопровід напірної каналізації від КНС-61 за межі автодороги, встановлено нові колодязі та камери.

Розроблено проєкт «Нове будівництво господарсько-побутової самопливної каналізаційної мережі та каналізаційної насосної станції з напірним колектором по вул. Одеська, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.», який направлений на експертизу.

Роботи планується розпочати у 2021 році. Реалізація цього проекту необхідна для створення належних санітарно-побутових умов мешканцям житлових будинків по вул. Одеській, а також, для попередження забруднення навколишнього середовища, а саме території житлової забудови та ґрунтових вод неочищеними стічними водами.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!