Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Хто вони, «нові обличчя» криворізької політики? Сайт Весь Кривий Ріг знайомить з першою вісімкою виборчого списку до міськради з посиланням на інформацію, оприлюднену місцевою Слугою Народу

181020 22 min

ВЕКЛЕНКО Денис, №1
Працює начальником організаційно-аналітичного відділу ДП «Криворізький науково-виробничий центр стандартизації метрології та сертифікації». Також є співзасновником ГО «Регіональний спортивний центр».

Має чітке бачення щодо перетворення Кривого Рогу у безпечне та спортивне місто. Вважає, що молодь матиме нагоду розвиватися у рідному місті.

ЛУАШУК Любов, №2
Адвокатка, арбітражний керуючий, заступник голови Ради арбітражних керуючих Дніпропетровської області, членкиня Комітету з питань банкрутства, що діє у складі Національної асоціації адвокатів України.

Є професіоналом своєї справи та впевнена, що запорукою вирішення проблем міста є розробка ефективної стратегії розвитку міста з урахуванням нагальних потреб мешканців.

АНТОНЕВСЬКИЙ Владислав, №3
Директор виробничого підприємства ТОВ «ТЕХНОЛИСТ». Активний учасник волонтерського руху. З 2014 року і до сьогодні надає підтримку бійцям АТО.
Вважає своїм обов’язком допомагати і служити людям.

РОМАНЮК Юрій, №4
Заступник керівника підрозділу митного оформлення у місті Кривий Ріг Дніпровської митниці Держмитслужби.
Радник митної служби 1 рангу. Магістр Державного управління.
За його участі створювались митні пости у місті , розбудовувалась інфраструктура.

КАЗАРІНА Яна, №5
З грудня 2018 року працює членом координаційного штабу політичної партії «Слуга Народу» у Кривому Розі.
З перших днів роботи штабу брала активну участь в організації виборчого процесу.
Має волонтерський досвід більше 10 років в різних сферах діяльності.

ОНИЩЕНКО Олександр, №6
Інженер-проектувальник. Керівник інжинірингової компанії. Засновник та співголова ГО "Добрі Справи", волонтер.
Займається науковою діяльністю щодо розробки та впровадження програмного забезпечення для обліку та диспетчеризації процесів.

КАРПЕЦЬ Наталя, №7
Понад 10 років забезпечує промислові підприємства та приватний бізнес будівельними матеріалами. Спеціалізується на забезпеченні комунальних підприємств та закладів міста сипучими будівельними матеріалами.
Досягла значних успіхів у логістиці вантажних перевезень на регіональному ринку. Має досвід у будівництві та реконструкції об’єктів житлово-комунального міського господарства. На громадських заходах займається забезпеченням дитячих майданчиків біля житлових будинків та ігрових майданчиків у дитячих садках якісним піском.

СОВА Юрій, №8
Підприємець, займається юридичним консалтингом, має дві освіти: військову та юридичну. Був миротворцем у складі місії ООН на території колишньої Республіки Югославія. Є досвід захисту громадян, які постраждали від порушення прав з боку органів місцевого самоврядування та влади в цілому.

Попередньо - за рейтингами до міськради від Слуг Народу можуть пройти до 15-20 патрійців. Тому чекаємо на продовження...

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!