Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

На житловому масиві Карачуни по вул. Миколаївське шосе, 21 в Кривому Розі відкрито амбулаторію №11 ЦМПД №6. Медичний заклад буде обслуговувати 10 тисяч криворіжців, щодня приймаючи до 90 відвідувачів

161020 9 min

В амбулаторії №11 працюватиме 5 лікарів та 18 медичних сестер. Тут створені комфортні умови, як для лікарів так і для пацієнтів. За кошти міського бюджету придбали нове обладнання, офісні меблі, телевізори, мобільні телефони для реєстраторів та медперсоналу, аналізатор крові, сечі, глюкометри, ЕКГ-телеметричний пристрій, тонометри, ЛОР та офтальмологічне обладнання.

На першому поверсі розташовані кабінети для прийому хворих, немобільних пацієнтів, для забору біоматеріалів, рецепція, санітарні кімнати для пацієнтів, у тому числі, для осіб з обмеженими можливостями.

На другому поверсі розташовані кабінети: щеплення, маніпуляційний, процедурний та кабінет завідувача амбулаторії. Також, для зручності пацієнтів, на першому поверсі облаштований аптечний пункт КП «Фармація».

Подбали і про зручності для відвідувачів з обмеженими фізичними можливостями: ганки входів до амбулаторії, санвузол, кабінет на першому поверсі обладнані тактильними накладками жовтого кольору та пандусами.

У ході ремонту відновили покрівлю на даху, замінили підлогу на другому поверсі та всі інженерні мережі, встановили більше 50 енергозберігаючих віконних блоків та утеплили фасад.

Також, за виділені з міського бюджету кошти, будівлю обладнали пожежною та охоронною сигналізацією, встановили відеоспостереження, провели внутрішню телефонізацію та протягнули комп’ютерну мережу. Наведений лад навколо амбулаторії.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!