Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

14 жовтня Україна відзначає одразу кілька свят - День свято Покрови Святої Богоматері, День українського козацтва, а з 2014 року - День захисника, повідомляє Весь Кривий Ріг з посиланням на прес-службу в/ч 3011

151020 16 min

Сьогодні українські воїни бережуть бойові традиції предків, а військові підрозділи з честю носять імена легендарних українських полководців. А гасло "Слава Україні! – Героям слава!" стало офіційним вітанням українського війська.

З нагоди свята у військовій частині 3011 в Кривому Розі відбулися урочисті заходи, під час яких т.в.о. командира полковник Сергій Власов привітав гвардійців та у своїй помові подякував кожному військовослужбовцю за службу.

До Дня захисника особовий склад бригади привітали відомчими відзнаками, подяками та грамотами, у тому числі від районних адміністрацій Кривого Рогу та Дніпропетровської ОДА.

Словами подяки та хвилиною мовчання військова частина вшанувала пам'ять тих, хто загинув, захищаючи цілісність, незалежність та суверенітет своєї держави під час Антитерористичної операції - генерал-майора Олександра Радієвського, полковника Павла Сніцара та солдата строкової служби Ігоря Коцяра.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!