Як повідомляє «Кдкет Офіційна Сторінка», для студентів Криворізького державного комерційно-економічного технікуму на базі одного з ресторанів Кривого Рогу було проведено лабораторно-практичне заняття (викладачі Єніна Л.І. та Саква В.М.) з елементами мастер-класу
Під час лабораторної роботи «Технологічний процес приготування перших страв» бренд шеф Пластун С.В. продемонстрував в Кривому Розі приготування блюд.
- Солянка збірна м'ясна в бородінському хлібі,
- Крем-суп з гарбуза з сиром Дор- блю, тигровою креветкою и гарбузовим маслом,
- Крем суп з білими грибами, печерицями та мускатним горіхом.
Студенти групи ХТ-19-1 активно брали участь в виробничому процесі, закріпили теоретичні знання з дотримання норм санітарії та гігієни й використанням сучасного обладнання в закладах ресторанного господарства.
Такі навчальні заняття на виробництві сприяють випуску страви високої якості, розвитку естетичного смаку в оформленні супів, а отримана інформація стане скарбничкою корисних знань, цінних порад, цікавих ідей для нових звершень в професійному становленні.
Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг