Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Михаил ВОЛЫНЕЦ, сообщает Весь Кривой Рог, продолжает рассказывать о нарушениях прав горняков на шахтах Кривбасса

071020 14 min

В независимый профсоюз обратился работник рудника Сухая Балка в Кривом Роге, которого лишили 50% премии за отказ продемонстрировать содержимое тормозка.

Понятно, что охрана досматривает на проходной личные вещи работников предприятия по приказу администрации, а не по «своему хотению».

Это еще одна деталь паззла, который складывается в Кривом Роге в неприглядную картину – права шахтеров ущемляются не только в разрезе зарплаты...

Михайло Волинець

З ПрАТ «Суха Балка» славнозвісного міста Кривий Ріг, де не діють закони України, а правила встановлюються місцевими босами та службами охорони підприємств, повідомляють про чергове порушення прав людини.

На «Сухій Балці» служба охорони перевіряє особисті речі працівників на наявність тормозків. За відмову продемонструвати свій ТОРМОЗОК, ЇЖУ охороні, на працівника шахти «Ювілейна» склали наказ про зняття 50% премії...

Цікаво почути думку щодо подібних випадків самодурства, тим більше щодо системного порушення законодавства - земляка працівників «Сухої Балки», гірників КЗРК, який не просто працює Президентом, а ще і є гарантом Конституції.

071020 15 min

Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!