Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Перед місцевими виборами сайт Весь Кривий Ріг знайомить читачів з біографіями чи зверненнями політиків, що йдуть кандидатами в мери та міськраду

071020 12 min

Я, Немченко Андрій Миколайович, юрист, правозахисник, прошу вашої підтримки на виборах!

Іду на другий термін до Криворізької міськради, адже розумію, що мало хто реально буде захищати криворіжців від свавілля комунальних монополістів.

Маю понад 20 років стажу роботи в юридичній галузі. Останні 5 років допомагаю криворіжцям у боротьбі з порушеннями їхніх прав монополістами — постачальниками комунальних послуг: Криворіжгазом, Теплоцентраллю, Кривбасводоканалом.

За цей час подано до суду понад 300 позовів про захист прав споживачів, переважна частина з яких уже виграні, деякі - в процесі.

Зараз я відстоюю права медиків Кривого Рогу на виплати за роботу в умовах пандемії. Не уникаю людей, за час каденції зустрівся в офісі або на виїздах приблизно з 10 000 криворіжців.

Переконаний: якщо людина усвідомлює, яка допомога потрібна іншим, і знає, чим може допомогти, то не повинна залишатися осторонь. Разом з такими людьми я йду у команді СИЛА ЛЮДЕЙ Кривий Ріг.

Крім роботи, я сім’янин, у мене чудові дружина і донька, люблю тварин.
Захоплююся їздою на велосипеді та підводним плаванням.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!