Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Криворіжгаз, як соціально відповідальна компанія, опікується не лише безперебійним газопостачанням, а й докладає чимало зусиль заради підвищення рівня клієнтської освіченості про безпечне користування блакитним паливом. Чимала увага приділяється саме молодшому поколінню. Адже у Криворіжгазі твердо переконані, що культуру безпечного газокористування потрібно прививати змалечку

140920 50 min

Задля досягнення такої мети вже четвертий рік для дітлахів у різних формах проводяться інтерактивні уроки безпечного користування блакитним паливом, під час яких в гості до учнів молодшої школи приходить герой Супергаз, який у інтерактивній формі доносить до учнів важливість дотримання безпеки при використанні газу в побуті.

Днями черговий урок пройшов для молодших школярів Криворізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15 імені Миколи Решетняка. Виходячи з карантинних вимог, цього разу інтерактивний урок проходив під теплим сонечком на свіжому осінньому повітрі з дотриманням обов’язкової соціальної дистанції. Більш як півсотні школярів радо вітали Супергаза, спочатку уважно прослухали основи безпеки при користуванні газом, а потім навперебій відповідали на запитання вікторини. Тож все пройшло цікаво, весело й дуже корисно для всіх учасників.

- Це був наш перший урок для молодших школярів нинішнього учбового року, - прокоментувала ситуацію начальник управління зовнішніх комунікацій АТ «Криворіжгаз» Дар’я Орлова. – Таким чином ми продовжуємо свою довготривалу навчально-виховну програму для дітей, спрямовану на безпечне користування природним газом у побуті. Це важливо, зокрема, ще й тому, що через щільний робочий графік батьків немало дітей бувають вдома самі, особливо вдень.

- Якщо говорити загалом, то протягом дії соціального проекту від Криворіжгазу, котрий триває вже четвертий рік, Супергаз встиг побувати у майже сотні освітніх закладів міста та поспілкувався з багатьма тисячами їх вихованцями. Під час таких зустрічей Супергаз у інтерактивній формі розповідає дітям як безпечно користуватись газом та – що найважливіше – як саме вчиняти коли раптом стався витік газу, до кого у такому разі звертатись, куди телефонувати і як вірно діяти. Переконана, що це дуже правильний підхід, котрий дозволить убезпечити наших дітей від непоправних наслідків, - розповіла Дар’я Орлова.

140920 51 min

140920 52 min

140920 53 min

140920 54 min

140920 55 min

140920 56 min

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!