Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє «Слуга Народу - Зе Кривий Ріг», народні депутати Юрій КОРЯВЧЕНКОВ, Олена КРИВОРУЧКІНА та Володимир ЗАХАРЧЕНКО передають велике вітання комунальній телерадіокомпанії «Рудана», яка проігнорувала захід

110720 16 min

Канал підпорядковується муніципалітету Криворізької міської ради, і можна здогадатись про причини відсутності журналістів, які полюбляють розповідати про професіоналізм та відданість справі.

Проте нардепи нагадують, що Рудана - єдиний НЕ ПРИВАТНИЙ канал у місті, тому зобов‘язаний висвітлювати усі основні події Кривого Рогу та прилеглих районів.

Якщо звіт народних депутатів України (не зважаючи на партійну приналежність) вважається на ТРК «Рудана» другорядним заходом, це багато говорить про «професіоналізм».

Канал існує за гроші містян. Вони мають право знати про всі події міста, а не лише про ті, що вигідні окремим людям та їх іміджу.

Дивіться -

Дивіться -

Дивіться -

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Ольга Нестеренко 13.07.2020, 15:29
Я не думаю, что Рудана была обязана ехать на этот отчет0, он все равно был ни о чем, депутаты эти просто недодепутаты и ничего не делают, так чего людям тратить время ездить и слушать бред и брехню
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!