Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, у Кривому Розі 29 травня відбулась зустріч міського голови Юрія Вілкула з Міністром оборони України Андрієм Тараном

290520 31 min

В ході робочого візиту до міста Міністр відвідав 17 окрему танкову Криворізьку бригаду ім. К. Пестушка та прийняв участь у робочій нараді в мерії.

Міністр оборони Андрій Таран відвідав 17 окрему танкову Криворізьку бригаду. Оглянув завершення будівництва і оцінив готовність до здачі двох казарм поліпшеного типу. В будівництві яких бере участь в/ч Т0400.

Керівник вітчизняного оборонного відомства висловив подяку міському голові Юрію Вілкулу за підтримку Збройних Сил. «Я хотів би відзначити керівництво міста за сприяння та допомогу нашим військовим, за той внесок, який робить місто в розбудову інфраструктури 17-ї окремої танкової бригади. І нагородити міського голову медаллю «За сприяння Збройним Силам України», - наголосив Міністр оборони.

Нещодавно, за рахунок міського бюджету в 17-й окремій танковій бригаді було проведено капітальний ремонт казарми. Замінено комунікації тепло-, водо- та електропостачання, сантехніку, виконано ремонт покрівлі іншої казарми. Проведено асфальтування території.

Також, у військовій частині Т0400 організовано та виконано ремонт санчастини, спортзалу та їдальні. Виконано ремонт покрівлі боксів для техніки, санчастини, зовнішнього освітлення у військовій частині 3011 Національної гвардії України.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!