Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (2 Votes)

З п'ятниці, 22 травня, міський транспорт у Кривому Розі працюватиме без спецпропусків у звичайному режимі, але з дотриманням карантинних вимог, повідомляє Управління преси міськради

210520 14 min

За темою - Карантин продлили до 22 июня, но еще больше ослабили. Что можно делать с 22 мая...

Згідно зі змінами до постанови Кабінету Міністрів №211, карантин продовжено до 22 червня, але з деякими пом'якшеннями.

Як повідомив міський голова Юрій Вілкул, з 22 травня, п'ятниці, поновлюється робота міського транспорту без спецпропусків у звичайному режимі. Головна вимога – відсутність стоячих пасажирів.

Але, згідно з Постановою Уряду, діятиме жорстке дотримання масочного режиму і для водіїв, і для пасажирів. Кількість пасажирів в салоні – тільки за кількістю сидячих місць, температурний скринінг персоналу і дезінфекція - перед кожним рейсом.

У період карантину весь комунальний міський транспорт-автобуси, трамваї, тролейбуси, швидкісний трамвай та маршрутні таксі у Кривому Розі продовжували працювати.
Весь транспорт дезінфікувався за графіками. Після постанови Кабміну про введення спецпропусків, для безперебійних перевезень криворіжців, за розпорядженням мера, було відпущено і передано на підприємства міста 150 тисяч спецпропусків.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Анна Ященко 21.05.2020, 14:14
Очень интересует вопрос работы коммунальных служб, в частности горводоканал. Поставили счётчик. Нужно опломбировать, мешает карантин. Платим баснословные суммы из пенсии. Когда станет работать служба в штатном режиме?
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!