Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє Управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради, жінку було госпіталізовно до інфекційної лікарні Кривого Рогу 25 березня з діагнозом COVID – 19. Ознаки хвороби з’явилися після її поїздки до доньки в Київ, яка саме повернулася з-за кордону

050420 6 min

Також читайте - Организатором выдачи пропусков на ул. Криворожстали в Кривом Роге грозит штраф до 170 000 гривен

В інфекційній лікарні в Кривому Розі 61–літній жінці була надана необхідна медична допомога, і в суботу 4 квітня її виписали з лікарні додому.

Раніше місто виділило із резервного фонду міського бюджету 792 тис грн на придбання лікарських засобів та витратних матеріалів для надання медичної допомоги пацієнтам з COVID – 19.

Також, на позачерговій сесії місто додатково виділило 50 млн. грн. в резервний фонд для оперативного придбання 24 апаратів штучної вентиляції легень, кисневих концентраторів, масок, респіраторів, тестів на коронавірус, захисних костюмів.

Всі 180 ліжок і спеціальні бокси інфекційної лікарні підготовлені до прийому хворих коронавірусом, підготовлені і лікарні другого рівня захисту - №7, №8, №11 и №5 в які на даний момент хворі не надходять, підготовлені і зони обсервації.

У кожному районі Кривого Рогу створені мобільні бригади центрів первинної медико-санітарної допомоги, які беруть тести в разі підозри у людини вірусної інфекції.

Станом на 5 квітня у місті:
- підтверджених випадків коронавірусу - 5,
- одна людина одужала,
- підозр – 1,
- на ізоляції перебуває 489 осіб (29 осіб знято з ізоляції у зв'язку із закінченням терміну карантину, 2 жінки, які прибули з Балі, спрямовані на ізоляцію),
- проведено 32 тести,
- госпіталізовано із пневмонією 3 особи,
- викликів швидкої допомоги - 330 ( у тому числі на ГРВІ -35),
- госпіталізовано з ГРВІ – 0.

Четверо хворих на COVID–19 отримують все необхідне лікування, їх стан задовільний.

ДАЙДЖЕСТ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!