Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Днями до Криворізького північного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області завітав та взяв участь у кампанії декларування доходів громадянами заслужений полярник України, почесний громадянин міста Кривого Рогу - Микола Іванович Маковій, має численні почесні грамоти і нагороди, серед яких орден князя Володимира

250320 10 min

За його плечима 30-річний досвід експедиції в Антарктиду. Він підкорив Південний та Північний полюси. За своє життя Микола Іванович прийняв участь в 14 експедиціях до Південного полюсу та одній експедиції на Північний полюс, а також здійснив сходження на Гімалаї. Нашому земляку була удостоєна честь, встановити на вершині Гімалаїв символіку «Євро-2012». Також, на вершині був встановлено прапор Кривого Рогу.
Полярник, загартований найскладнішими умовами, не втрачає оптимізму. Він упевнений, що розум, здоровий глузд сприятимуть благополуччю рідної держави.
Микола Іванович зазначив, що декларування доходів – це обов’язок кожного громадянина, який, декларуючи доходи і сплачуючи податки, приносить користь рідному місту та державі. Потрібно дуже відповідально ставитися до своїх обов’язків. Адже від своєчасної сплати податків до бюджету залежить добробут країни та наше майбутнє.

Криворізьке північне управління за повідомленням ГУ ДФС у Дніпропетровській області
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!