Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Управлінням екології виконкому Криворізької міської ради в межах реалізації заходів Міської екологічної програми для запобігання забруднення водних об’єктів м. Кривого Рогу, у 2020 році продовжуються роботи із виявлення та ліквідації джерел забруднення водойми неочищеними стічними водами із залученням представників виконкомів районних у місті рад та громадськості

180220 27 min

У всіх районах Кривого Рогу створені робочі групи щодо обстеження берегової території річок та виявлення й ліквідації джерел їх забруднення, повідомляє Управління екології міськради.
18 лютого в Покровському районі міста представниками виконкому Покровської районної у місті ради спільно з представниками відділення поліції Криворізького ВП ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області, КП «Кривбасводоканал», громадськості за участі голови квартального комітету проведено обстеження території прибережної смуги річки Саксагань вдовж вулиці Новобудов.

180220 28 min
За результатами проведеної роботи виявлено несанкціоноване підключення приватного домоволодіння №29 на вул. Новобудов до мережі зливової каналізації. За виявленні правопорушення представником Національної поліції складено адміністративний протокол.
Проведення обстеження мережі зливової каналізації на вулицях Новобудов і Ладозька щодо виявлення несанкціонованих підключень приватних домоволодінь продовжується представниками виконкому Покровської районної у місті ради за участі небайдужих мешканців приватної забудови та КП «Кривбасводоканал».

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!