Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

В редакцію Весь Кривий Ріг звернулась група читачів з проханням допомогти земляку, що тривалий час бореться із страшною недугою

140220 1 min

Шанс на життя!
Настав час знову звертатися за допомогою до небайдужих людей.
2010 року при проходженні медичної комісії у військоматі було виявлено невеличку гульку на шиї,після тижнів походів по лікарям мене направили в онкодиспансер, зробили біопсію і виявилось, що то пухлина (Лімфома Ходжкіна).
Пройшло досить багато часу поки прийшло усвідомлення всієї серйозності справ, взамін необачності отримав метастази в легені і печінку.
В лікарні було призначено 8 сеансів хіміотерапії,а після неї на залишки пухлин 40 сеансів променевої терапії, хвороба відступила як виявилось не надовго.
Восени цього року прийшовши на плановий огляд і здавши всі аналізи отримав приголомшливу відповідь що стався рецидив і хвороба повернулась але в інших вже місцях.
Я знову повернувся на початкову точку нажаль.
Багато коштів було витрачено на лікування, дякувати Богу що знаходились люди які допомагали теплими словами в тому числі і фінансово.
Пройшло чимало часу і ціни на все стрімко виросли , час йде дуже швидко і своїми силами не вийде то зробити, потрібна допомога, навіть одна гривня може врятувати життя!
За репост буду дуже вдячний
Номер карти:
4731 2196 1219 3007 Федунь Іван Миколайович
т. 063-023-89-46

Підозру поставили 13 жовтня 2010 року, тривалий час без лікування, у звязку з фінансовими проблемами, того ж року але 19 листопада було проведено біопсію лімфовузла і поставлено точний діагноз, 6.03.12 р рішенням консиліумів було вирішено провести хімію з оцінкою ефективності.
Отримав 8 сеансів хімії і на залишки пухлини променеву терапію.
Було досягнуто стабілізації захворювання, раз на рік проходив обстеження КТ.
Лікувався в криворізькому онкодиспансері.
По факту здачі КТ 10.10.19 виявлення збільшення лімфовузлів. Направлено на біопсію лімфовузла межистіння. Проведено відеомедіастіноскопію в результаті якої підтвердили рецидив.
На даному етапі рекомендовано до 5 сеансів хімії, додаткове дослідження на ПЕТ КТ яке знаходиться в Києві, в подальшому аутотрансплантація кісткового мозку.
За ціни і конкретну суму поки нічого сказати не можна.
Іван працював після закінчення ПТУ на зварника в різних сферах життя - від продавця до будівельника, останнє місце роботи - охоронна фірма (монтаж сигналізації і систем безпеки). З 2012 року активно почав займатись спортом, в основному змішані єдиноборства. З 2014 року не їсть м'яса, став вегетаріанцем, є членом Альянсу захисту тварин Кривий Ріг.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Коментарі   

0 #1 Анна 14.02.2020, 12:41
Вот пусть другие члены Асоциации защиты животных помогут одному из своих единомышленников, чем выкидывать деньги на никому не нужных собак.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!