Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У Каховському водосховищі та питній воді для Кривого Рогу пестицидів і сульфатів не виявлено, - заступник мера Олександр Катриченко

Також читайте -

100220 22 min

Наприкінці минулого тижня від підприємства ДП «Кривбасводопостачання» до виконкому Криворізької міської ради надійшло повідомлення про перевищення нормативного вмісту пестицидів і фосфатів у Каховському водосховищі.

Співробітниками ДП «Кривбасводопостачання» і КП «Кривбасводоканал» в екстреному порядку вжито всіх заходів, щоб не допустити поширення шкідливих для здоров'я людей речовин у води місцевих водосховищ і не порушити постачання міста питною водою.

7 лютого були взяті проби води і зроблені всі необхідні аналізи в державному лабораторному центрі, повідомляє Управління преси міськради.

- У нас діє два водозабори: на Карачунівському водосховищі і на Південному в районі селища Радушне. В жодне з них забруднена вода з Каховського водосховища не прямувала. Ці два джерела водопостачання перевірені. Ніяких відхилень від норми немає. Сьогодні нам надійшли результати лабораторних досліджень питної води, відібраної в Каховському водосховищі. Ніяких відхилень і перевищень нормативів за всіма показниками у воді немає. Ні пестицидів, ні фосфатів у воді не виявлено ані в Каховському водосховищі, ані по всьому водоводу від водосховища до нашого міста. Загрози для життя і здоров'я людей від води немає, - повідомив Олександр Катриченко.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!