Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Покупательница, зашедшая в магазин «Мясная мануфактура» на пр. Гагарина в Кривом Роге, была возмущена «советской песней», демонстрировавшейся с экрана плазмы внутри заведения

201119 15 min

По теме -

На замечение продавец не отреагировал, что возмутило посетительницу еще больше, и она написала гневный пост в соцсетях.
Администрация криворожского магазина отреагировала – сообщила, что воспитательная работа с продавцами проведена. Но попросила подсказать – в эфире какого украинского канала она звучала, чтобы в дальнейшем предотвратить подобные инциденты.

Ірина Жежелевська
17 ноября
Ганьба! На шостому році війни з країною, яка прагне втягнути нас назад в совок, ігноруючи закон про заборону комуністичних символів, не поважаючи історії країни, в якій живуть, продавчині і власники «Мясная мануфактура» демонструють ОЦЕ в торгівельному залі!
Це Кривий Ріг сьогодні! Люди! Невже вам байдуже, невже ви настільки обмежені і травоядні? На жаль, не встигла отримати пояснень від продавчині, хоч і не думаю, що вона змогла б мені їх дати. Прикро, що магазин ІГНОРУЄ обслуговування українською мовою, ще й до того пропагандує совєччіну.
Мясная мануфактура Гагаріна 72
18.11.2019. Доповнюю.
Сьогодні знов у магазині я побачила ту ж саму картину. Звернулася до продавчині з вимогою прибрати радянську символіку. Отримала у відповідь, що ЕТА ВСІВО ЛІШ ПЄСНЯ. І людина при виконанні обов'язків не поспішила вимкнути кліп, а порадила звернутися мені бо поліції.
Тож хочу спитати адміністрацію магазину: чи контролюєте ви якось відео, що транслюється у магазині, чи знаєте ви про закон, що забороняє радянську символіку? Чи не забули ви, зрештою, що в країні триває війна і гинуть хлопці?
Чому ваші працівниці дозволяють собі хамити покупцям?
Наступного разу, певно, якщо не почуєте, точно звернуся до правоохоронців.
Хоч так виховаю у вас любов до України!

201119 16 min

Мясная Мануфактура
Шановні! Сьогодні на нас обрушилась хвиля негативу, за те, що ми пропагуємо символіку СРСР, ігноруємо закони!
Друзі, ми не в стані контролювати те, що транслюють по телеефірах, враховуючи ще те, що це був Український канал, супутникового телебачення в нас нема.
Ми нічого не пропагуємо, ми хочемо жити і працювати в нашій країні!
За поведінку продавця приносимо свої вибачення, з усіма співробітниками проведена бесіда!
Це не навмисно, ми вживемо заходів, щоб таких ситуацій більше не було, візьмемо це питання на жорсткий контроль.
Ми живемо в одному місті, будемо толерантними один до одного, бо Ми люди!
I якщо це можливо, вкажiть будь-ласка який саме канал працював?

Юлия ЛАПОЧКИНА,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

0 #5 Ирина 01.09.2021, 11:33
Магазин на Гагарина 72 просто жесть...точнее его продавцы это просто хабалки тупые...Мало того что не знают ассортимент но ещё и наебывают...Воощем купила я говядины 1 кг и телапию1 кг,в итоге она мне продала окуня.Взяла с меня 400 грн и ещё и чека не дала...только дома обнаружила.Ппц...больше к вам никогда не приду...жаль..раньше была вашим постоянным покупателем.Не кому не советую этот магазин
Цитата
0 #4 маня 28.11.2019, 12:06
А *Мясная мануфактура*, несмотря на немалые цены, на высоте.
Цитата
0 #3 маня 28.11.2019, 12:03
Мясной мануфактуре необходимо прежде всего заняться престижностью своих магазинов. Зайдите в магазин на Почтовой. Поначалу,как только открылись, там было довольно много людей. Но спустя время.... Входишь в магазин....а там такая вонища испорченной продукции. Попытки *перебить* этот запах хлором должного результата не дало.Обхожу стороной это заведение, хотя поначалу думала что это альтернатива *Мясной мануфактуре*, но ошибалась. А *Мясная мануфактура*Цитую Редакторка 1кр.уа:
Я редакторка. Чувствую все юзеры и юзерки моего псевдо сайта сбегут сюда.... Как же так..

Цитую Редакторка 1кр.уа:
Я редакторка. Чувствую все юзеры и юзерки моего псевдо сайта сбегут сюда.... Как же так..

, хотя с ее немалыми ценами, на высоте.
Цитата
0 #2 Евгений 20.11.2019, 21:29
Цитую Редакторка 1кр.уа:
Я редакторка 1кр. Чувствую все юзеры и юзерки моего псевдо сайта сбегут сюда на [censored].veskr[censored][censored].... Как же так... Это какой-то... позор! ©

Это закономерность. Прекратите набирать редакторов и журналистов из числа 15-летних "блохеров". Пусть составлением новостных материалов займутся профессионалы. И будет вам щастя.
Цитата
-4 #1 Редакторка 1кр.уа 20.11.2019, 20:09
Я редакторка. Чувствую все юзеры и юзерки моего псевдо сайта сбегут сюда.... Как же так..
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!