Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Криворожанин Сергей БОСИЙ поднимает злободневный вопрос, касающийся начала отопительного сезона в Кривом Роге. Почему теплогенерирующие предприятия не начинают процедуру снижения тарифов на тепло?

051119 27 min

Также читайте - На Криворожской ТЭС закончены важные работы, которые позволят уменьшить давление на экологию региона

Тарифы предприятий «Криворожтеплосеть» и «Криворожская теплоцентраль» были установлены еще 1 января 2019 года. С тех пор цены на газ снизились, с учетом транспортировки, минимум на 18%, считает Сергей БОСИЙ.
Но никто в Кривом Роге не спешит говорить о заботе об абонентах и о формировании новых, реальных расценок на тепло. Молчит и горсовет, и мэр с его командой крепких хозяйственников...
А ведь одно из предприятий – коммунальное, созданное с «заботой о людях»...

Сергій Босий
КПТМ «Криворіжтепломережа» та АТ «Криворізька теплоцентраль» не поспішають знижувати тариф на тепло - криворіжці ризикують переплачувати за послугу.
Тепло в багатоповерхівки Кривого Рогу вже подали, а тарифи на послуги централізованого опалення для абонентів житлових будинків комунального підприємства теплових мереж «Криворіжтепломережа» та Акціонерного товариства «Криворізька теплоцентраль» були встановлені та введені в дію ще 01.01.2019 р.
Та діючі тарифи не відповідають сучасним реаліям, бо за цей час тариф на газ, з урахуванням тарифу на транспортування, був знижений мінімум на 18% і логічно було б очікувати і зменшення вартості на комунальну послугу з постачання теплової енергії.
Більше того, Рішенням Уряду України від 26 червня 2019 року (Постанова Кабінету міністрів України №560) встановлено на опалювальний сезон 2019/20 такі граничні ціни/тарифи на послуги для населення міст обласного значення та м. Києва:
з постачання теплової енергії: у разі оснащення приладами обліку - 1400 гривень за 1 Гкал (з урахуванням податку на додану вартість);
у разі відсутності приладів обліку - 35,21 гривні за 1 кв. метр (з урахуванням податку на додану вартість).
Хотілось би запитати наших депутатів та міського голову, коли Криворізька міська Рада забезпечить здійснення перерахунку цін/тарифів на послуги з постачання теплової енергії для населення?

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

-3 #1 В.Недовольный 05.11.2019, 18:54
А может они за счет этой разницы решили повысить зарплату персоналу? Или что угодно еще может быть. Товарисч Босый об этом не подумал? Нет конечно. Дайдайдай немедленно я хочухочухочу.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!