Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Только вчера, 9 июня, стало известно, что Юрий КОРЯВЧЕНКОВ (актер Квартала Юзик) будет баллотироваться в ВР по мажоритарному округу №31 в Кривом Роге. И у него уже есть первый конкурент на кресло в парламенте

100619 3 min

По теме - Стало известно, по какому из округов Кривого Рога намерен баллотироваться в ВР Юрий КОРЯВЧЕНКОВ (Юзик)

Анатолий ИВАХНО известен в Кривом Роге как борец за экологию. Но достучаться до сердец избирателей он собирается с более широким спектром актуальных проблем.

Анатолий Ивахно
Я хочу відповісти на питання, які ви задали після повідомлення про мою реєстрацію, як кандидата в народні депутати.
Брати участь у виборах буду самостійно.
Балотуюсь по округу №31 – це Покровський та Тернівський райони.
Я прийняв таке рішення тому, що мене, так само як і вас, не влаштовує багато чого в нашому місті та Державі! А ще, тому, що поруч зі мною є багато людей які мене підтримують і їм також болить те, що в місті постійно зростає захворюваність пов’язана з поганою екологію.
А замість того, щоб придбати якісне медичне обладнання, влада витрачає гроші на пам’ятники та концерти! Заграє з підприємствами Метінвеста, всім відомого олігарха, та знижує їм плату за землю. А це 250 млн. грн. Де гроші для лікарень? Так ось вони!
Я вважаю що необхідно прийняти закон про екологічні виплати. Кожна людина, яка мешкає в зоні негативного впливу підприємств, таких як Арселор, Метінвест та інших, має обов'язково отримувати за це гроші.
А підприємствам підняти податок за забруднення в 100 раз, хоча б як у Польщі.
У своїй програмі, насамперед буду порушувати питання, що турбують криворіжців: торгівля наркотиками, наливайки, гральні автомати під вивісками "державна лотерея", - з цим треба зав'язувати.
Швидко, жорстко і назавжди!
І останнє, владу, як шкарпетки, треба міняти, щоб не було сморіду!
Розраховую на вашу підтримку.

Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Коментарі   

0 #1 В.Недовольный 10.06.2019, 09:05
Такое же популистское говно как и все новые рыла. В стране война, а у этого экология. Твари. И найдутся же животные которые схавают это говно.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!