Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

15 травня в Кривому Розі відбудеться Всеукраїнська акція «Відповідальний пішохід», присвячена приверненню уваги пішоходів до дотримання ПДР

150519 5 min

Початок - о 12:00, на вул. Героїв АТО, 15 біля нерегульованного пішохідного переходу розташованого поруч з КЗСШ №4.
Але ця робота не припиняється. Наприклад так минув тиждень роботи шкільних офіцерів.
За цей час було зроблено чимало. Це проведення занять з вихованцями дитячих садочків та учнями середніх шкіл, вікторин на тему «Я - пішохід!», участь у флешмобі «Безпечний рух у майбутнє» та із закладами освіти нашого міста.
Цікавим виявився захід, присвячений «Тижню безпеки дорожнього руху», який проводився спільно з Автотранспортним коледжем ДВНЗ «КНУ» та з КЗШ №55. В рамках заходу, вартові порядку нагадали учням основні правила безпечної поведінки на дорозі та розповіли про загрози, які чекають на них, якщо вони не будуть виконувати ПДР. В свою чергу, школярі влаштували гостям заходу справжнє свято та потішили їх цікавими виступами, присвяченими «Тижню безпеки дорожнього руху».
Хоча «Тиждень безпеки дорожнього руху» вже минув, роботи у наших поліцейських вистачає. Інспектори продовжують проводити профілактичні заняття з учнями, відвідувати навчальні заклади та налагоджувати взаємодію з населенням.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Патрульна поліція Кривого Рогу

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!