Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Нарешті мешканці Кривого Рогу дочекались офіційної відповіді центрального офісу на брудну компанію, що спробував організувати проти «Сили Людей» в Кривбасі провокатор і політична тітушка Славік Тішков...

180217 21

ЩОДО КРИВОРІЗЬКИХ ДЕПУТАТІВ ВІД "СИЛИ ЛЮДЕЙ"
Нещодавно на моє ім’я надійшов лист за підписом нібито мешканців Кривого Рогу, які просять мене як Голову Політради «Сила Людей» ініціювати відкликання депутатів Криворізької міськради від нашої партії С. Сови, Ю. Морозова, А. Немченка, С. Поповича як таких, що не виправдали довіри виборців.
На жаль, фактично всі «підписанти» не надали своїх адрес в зрозумілому форматі, тож відповісти їм листом просто неможливо. тож мушу відповісти "заявникам" публічно.
Найперше, що викликало підозру до "підписантів", те, що людини, яка в соцмережах підписується як В’ячеслав Ігоревич Тішков і нібито передавала листа від "взволнованых жителей" на мій розгляд, як свідчать цілком достовірні джерела, взагалі не існує. Та думаю, що мета авторів листа — зовсім не отримати відповідь. Сьогодні обрані від нашої партії депутати місцевих рад у багатьох містах стикаються із сильним супротивом і спробами дискредитації. Це й не дивно: «Сила Людей» як партія, не залежна від олігархів, фактично всюди є «кісткою в горлі» олігархічних партійних проектів, часто викриває злочинні дії чи безгосподарність місцевої влади. Криворізька організація «Сили Людей» — одна з найбільш потужних і дієвих у країні й тому цілком очікувано опиняється під особливим пресингом нечистоплотних політичних конкурентів.
По суті листа можу сказати таке.
Викладена в першому пункті претензія щодо регулярних пропусків сесій міськради є цілковитим викривленням реальності. Наші депутати відвідали 80% усіх засідань постійних комісій і 89% усіх пленарних засідань. Я можу довго писати про сотні зустрічей з виборцями і депутатських звернень, про перший підготовлений депутатами цієї каденції проект рішення, поданий саме Юлієм Морозовим (щодо «Прозорро»), про величезну роботу Світлани Сови в робочих групах з регламенту роботи ради і Статуту міста, про важливі пропозиції Сергія Поповича, наприклад, щодо відновлення руху Інтерсіті+ та договорів пайової участі, про надзусилля Андрія Немченка, спрямовані на захист криворіжців від свавілля Криворіжгазу… Про щоденні прийоми виборців. Про численні судові процеси, у яких наші депутати відстоюють справедливість і викривають порушення можновладців. Але криворізьким виборцям, що голосували за нашу партію, і однопартійцям з різних областей України це відоме, адже саме Криворізька міська організація є одним з прикладів відкритості та ефективної взаємодії з громадськістю.

180217 22
Другим пунктом наших депутатів звинувачують у «не голосуванні за важливі для Кривого Рогу питання». Я ж натомість пишаюся, що вони під сильним пресингом місцевої влади мають достатньо сміливості не голосувати за популістичні рішення, як-от за безвідповідальну роздачу 90 млн грн з міського бюджету мешканцям (по 500 грн на сім’ю), використану згодом для передвиборчого піару діючого очильника міста.
Решту пунктів навіть перелічувати не бачу сенсу — вони взагалі позбавлені здорового глузду. Ця інформація — а її старанно розганяють в різних криворізських ЗМІ, зокрема і всеукраїнські — фактично містить звинувачення наших депутатів у вчиненні низки злочинів. Я точно знаю, що на сьогодні немає жодного судового рішення, яке б установлювало вину депутатів Криворізької міськради від політичної партії «Сила Людей» у вчиненні якихось тяжких та особливо тяжких злочинів. Тож інформація ця шириться всупереч принципу презумпції невинуватості та є недостовірною. Тож я цілком підтримую намір наших однопартійців звернутися до суду з позовною заявою про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації й стягнення моральної шкоди з авторів таких провокаційних та неправдивих звинувачень.
Наостанок скажу, що я добре особисто знаю всіх криворізьких депутатів міськради від «Сили Людей». Маю честь разом зі Світланою Совою працювати в Політраді Партії; Юлій Морозов робить величезний внесок у розбудову партії на всеукраїнському рівні. Загалом я вбачаю в Криворізькій організації величезний потенціал стати головним рушієм змін у їхньому місті вже найближчим часом. Тож не дивуюся таким безглуздим брудним атакам, що в жодному разі не є «ініціативою громадськості», а інспіруються й координуються в штабах наших політичних конкурентів. Що ж, це ще раз доводить: партія «Сила Людей», зокрема її Криворізька організація, — на правильному шляху.

Голова Політради
політичної партії «Сила Людей»
Юрій Бова

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!