Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Як повідомляє активіст Руслан БІРЮКОВ, 10 лютого на сайті УНІАН пройде пряма трансляція прес-конференції, де буде висвітлене питання корупції в комунальній сфері Кривого Рогу

100217 4

ДИВІТЬСЯ У ПРЯМОМУ ЕФІРІ НА САЙТІ УНІАН !!!
«Комунальный терор у Кривому Розі: нові приватні «ЖЕКи», нав’язані мешканцям місцевою владою, грабують і залякують криворіжців»
10 лютого о 13-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція на тему: «Комунальный терор у Кривому Розі: нові приватні «ЖЕКи», нав’язані мешканцям місцевою владою, грабують і залякують криворіжців». У Кривому Розі реалізація Закону України №417-VIII «Про особливості здійснення права власності в багатоквартирному будинку» має свої особливості. За часів перебування у високих урядових кабінетах криворіжців Олександра Вілкула та Геннадія Темника, ще до прийняття закону №417, з ринку житлово-комунальних послуг були усунуті комунальні ЖЕКи. Усі їхні ресурси перейшли до приватних управителів, які були нав’язані людям, навіть, попри активний супротив. Відтоді замість обіцяних європейських послуг почався період пограбування криворіжців, великий «дерибан» людських грошей. Закон №417-VIII, в якому прописано процедуру вибору управителя (нового «ЖЕКу») за власним бажанням співвласників став певною віддушиною і дав надію мешканцям на звільнення від «комунального рабства».
Однак на практиці виявилось, що своє право на вибір управителя співвласникам криворізьких багатоповерхівок реалізувати якщо не неможливо, то дуже-дуже важко. Сьогодні в місті іде практично гібридна війна за будинки зі «страшилками» від чиновників, які в намаганні законсервувати ситуацію на ринку житлово-комунальних послуг з метою продовження і надалі «стягувати» гроші з населення через «свої» компанії, залякають криворіжців можливістю назавжди втратити субсидії.
На конкретних прикладах щодо ситуації у Кривому Розі розкажуть депутати Криворізької міської ради Юрій Милобог, Наталя Шишка (член постійної депутатської комісії з питань ЖКГ), депутат Дніпропетровської обласної ради від Кривого Рогу Ірина Туровська (комісія з питань ЖКГ), депутат Довгинцівської районної у місті ради, директор керуючої компанії «Наш дім» Олександр Савченко, голова органу самоорганізації населення мікрорайону «Східний – 1» Ніна Козак (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал) Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Євген БАЛАБАНОВ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!