Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По всьому Кривому Рогу на під’їздах багатоповерхівок почали з'являтись листівки з брехливою інформацією, що спрямована заплямувати репутацію єдиної в місті управляючої компанії, на яку не мають впливу чиновники мерії...

Коментують в компанії «Наш Дім»:
- Брехливо-низькопробні страшилки-листівки поклеїла так само брехливо-низькопробна одна з управляючих компаній цього разу в районі вулиці Співдружності з однією ціллю - дискредитувати свого конкурента управляючу компанію "Наш дім". Ми з вами, шановні місцяни, прекрасно розуміємо до кого афільовані управителі, котрі уже більше трьох років, як п'явки впилися в наші кармани - не одірвеш.
Тому управителя "Наш дім", що в червні 2016 року з'явився як конкурент на просторах Кривого Рогу не сприйняла місцева влада серйозно, тому спокійно розмістила на Криворізькому ресурсному центрі, як надавача послуг по управлінню в числі інших таких же (та трошки не таких ) управителів. Дивимся скрін з сайту Криворізький ресурсний центр".
Але.... в компанії "Наш дім" прозорий і зрозумілий тариф, який погоджений з співвласниками будинків і що саме основне він закріплений договором між співвласниками і управителем "Наш дім". Цей договір надає можливість нам, співвласникам (згідно ЗУ 417 уповноваженій особі від співвласників) стати стороною договору. У інших управителів існує договір між ними та УБЖП міста. Тобто ви люди тільки платіть, а УБЖП із своїми карманними управителями будуть самі вам придумувати тарифи.
Щоб ви люди розуміли, ці крахобори готовлять підвищення тарифів за послуги з управління мінімум на 30 відсотків! А як не надавали адекватних послуг за 3 гривні, так не будуть надавати і за 4 гривні (такі бариги не змінюються).
Мало того, управителі афільовані до Вілкула, транзитуючи нам електроенергію (електроенергія це взагалі не їх товар) умудряються накрутити на ній від 30 до 50 відсотків своїх так званих "накладних расходов".
В "Нашому домі" все інакше, прозоро і чесно - ось це і стало основною загрозою для Вілкула і його карманних управляючих компаній.

Наталія Шишка (фото)
Викликали поліцію. Мешканці Співдружності, 112 не дрімали, бо Житло-бидло поначіпляло цього лайна в під’їзді, чим пошкодило майно співвласників.

Наше редакційне фото зроблено на проспекті Миру, де листівки з тим же змістом поначіпляли на будинках №№27, 29, 31, 31б, 33 та інших...
Чи знайде поліція замовників протизаконних матеріалів? Якщо казати м’яко, інформація в листівках зовсім не відповідає дійсності...

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!