Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Немов у відповідь на чорний піар в мережі, що Костянтин Глебович більше по Європам мандрує, ніж переймається проблемами пересічних мешканців Кривого Рогу, прес-служба народного депутата надала звіт про прийом громадян, що відбувся 3 лютого

Сьогодні Костянтин Усов провів черговий особистий прийом громадян в Кривому Розі. Зустріч нардепа з криворіжцями відбувалася у громадський приймальні депутата за адресою вулиця Лермонтова, 29.
Цього разу питання, з якими приходили до Костянтина Усова криворіжці, були здебільшого не особистого характеру, - вони стосувалися суспільно значущих проблем.
Наприклад, до нардепа звернувся директор Криворізького політехнічного технікуму Валерій Семінько з проханням допомогти у проведенні ремонту фасаду будівлі та майстерень, а також у розширенні контактів криворізького політеху з провідними іноземними компаніями: це дасть змогу готувати на базі технікуму більш кваліфікованих спеціалістів.
Костянтин Усов сказав, що він зі свого боку готовий направити запит до Міністерства освіти та науки України щодо необхідності розробки проекту ремонту та реконструкції. Також нардеп зголосився посприяти у пошуку потрібних політеху контактів.
Ще одна важлива тема, яка була порушена під час прийому громадян, - функціонування в Кривому Розі товариства «Червоного хреста». Голова місцевого осередку цієї організації Марина Матирко повідомила, що нещодавно на державному рівні було скасовано фінансування патронажної служби у складі «Червоного хреста»: 50 патронажних медсестер надавали медичну допомогу на дому лежачим самотнім хворим.
За словами Марини Матирко, дуже необхідно залишити хоча би по дві медичні сестри на кожен район міста. Фінансування – а це близько 2 мільйонів гривень на рік – можна було б здійснювати за рахунок міського бюджету. Костянтин Усов запевнив представницю «Червоного хреста», що він детально вивчить дане питання і за результатами звернеться до міської влади з проханням закласти в бюджет ці витрати.
Решта питань, з якими приходили на прийом люди, стосувалися порушень з боку ДТЕК «Дніпрообленерго», екологічних проблем міста та ремонту доріг приватного сектору.

Юлія БАНЯС,
дайджест
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба нардепа К. Усова

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!