Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Цікавий прес-реліз розповсюдила прес-служба Арселор Міттал Кривий Ріг. Від його змісту крила ростуть за спиною, душа наповнюється гордістю за передові технології на виробництві, що різнокольоровими барвами викидів нагадує про себе мало не щодня...

310117 10

World Class Manufacturing (Виробництво світового класу) – це АрселорМіттал!
У січні 2017 р. в «АрселорМіттал Кривий Ріг» проведено аудит з World Class Manufacturing (WCM), під час якого структурні підрозділи підприємства підтвердили досягнення у впровадженні направлених покращень, системи 5S, автономного та професійного обслуговування. Системні заходи, впроваджені в рамках WCM, дозволили значно скоротити простої обладнання, підвищити якість продукції, знизити витрати на її виробництво. Як приклад – впровадження проекту із зниження питомих витрат на вогнетриви стальковшу у відділенні безперервної розливки сталі вже забезпечило підприємству економію в 2 млн. гривень.
Аудитори WCM зазначили, що такої значної кількості впроваджених направлених покращень не спостерігали ні на жодному підприємстві у Групі АрселорМіттал. Також був відмічений рекордний термін досягнення Бронзового рівня WCM сортопрокатним цехом №2 – всього за 2 роки. За підсумками аудиту сортопрокатний цех №2 підтвердив право на Бронзовий рівень WCM, а відділення безперервної розливки сталі підтвердило право на Срібний рівень WCM.
Парамжит Калон, Генеральний директор «АрселорМіттал Кривий Ріг»: «Щиро вдячний команді, яка досягла таких гарних результатів. Окрема подяка від «АрселорМіттал Кривий Ріг» нашому куратору, майстру-інструктору WCM Етьєну Хаветту. У хорошого вчителя з'явилися гідні учні, хоча спочатку переконувати людей в потрібності WCM, змінюючи їхнє мислення, підходи до роботи, було непросто. Також справжнім лідером впровадження Виробництва світового класу став директор WCM Олександр Зозуля. Шлях впровадження на підприємстві продовжувався від одного цеху до іншого. Наразі люди бачать переваги від виконаної роботи – досягнення Бронзового та Срібного рівнів дозволило нам знизити собівартість, більш ефективно проводити ремонти, навести чистоту та порядок на робочих місцях. Впровадження принципів WCM допомогло змінити образ мислення і зараз ми можемо пишатися досягнутими результатами».

Підготовив до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба АМКР

Коментарі   

0 #1 Саня 31.01.2017, 14:10
Нам что с того? Кто-то рубит деньги и убивает нас, а им за это почтение и восторг.
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!