Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В распоряжение редакции сайта Весь Кривой Рог попало интереснейшее поздравление народного депутата Константина Усова жительнице Кривого Рога, ребенок которой учится в КЗШ №26. Мы потрудилиь посчитать текст без вступления и подписи – 14 строк занимает рассказ о компьютерах для школ Кривого Рога, и 3 строки – Поздравление с Новым Годом и Рождеством Христовым... Полный текст «поздравления» приведен ниже...

170117 8

Шановна Любове Віталіївно!
Радий повідомити, що зусиллями моєї команди загальноосвітній школі №26, в якій навчається ваша дитина, передано 15 нових потужних комп’ютерів для навчання. Всі вони вже доставлені та встановлені, тож одразу після новорічних канікул усі учні школи зможуть ще якісніше взаємодіяти з сучасним цифровим світом, опановувати інформатику та основи програмування.
Загалом нашими стараннями у взаємодії з Дніпропетровською обласною державною адміністрацією цього разу вдалося забезпечити надходження у загальноосвітні заклади Кривого Рогу 250 комп’ютерів – з них 180 потрапили у школи Центрально-Міського, Металургійного та Інгулецького районів, мешканців яких я представляю в українському парламенті. Це найбільше поповнення технічного фонду міської освіти за останні роки.
Вірю, що майбутнє наших дітей напряму пов’язане з умовами їх навчання, і тому готовий робити все від мене залежне, щоб наші криворізькі дитячі садочки, гаші школи ставали дедалі затишнішими, якіснішими та комфортнішими, а наші діти мали кращі шанси на успіх.
Принагідно хочу від щирого серця привітати Вашу родину з Новим роком та Різдвом Христовим.
Щастя, злагоди, добробуту і стабільності в новому 2017 році!

З повагою народний депутат
К.Г. Усов

 

Подготовил к публикации
Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!