Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Активисты подсчитали, что в 2014 году в мэрии Кривого Рога работало 562 сотрудника, а в 2015 году - уже 596 человек. Данные по 2016 году пока отсутствуют...

050117 7

Начало нашей истории – Вся «королевская рать». Часть 1. Число чиновников в мэрии Кривого Рога неуклонно растет...

Напоминаем, кроме заместителей у мэра в распоряжении есть еще управляющий делами и секретарь горсовета. Их функции более менее понятны, но мы публикуем и их сферу ответственности – такая информация не будет лишней.
Но как разобраться обычному жителю Кривого Рога с каким вопросом к кому из замов можно обращаться?
Конечно, можно обратиться в Приемную по обращениям граждан, там направят к «нужному» заму...
А если очень хочется знать, круг каких вопросов уполномочен мэром решать заместитель, читайте...
По мнению сайта Весь Кривой Рог, заместители мэра дублируют функции начальников отделов и управлений... Может, пора кого-то убирать? А то в народе говорят, что у семи нянек – дитя без глазу...

Секретар міської ради
МАЛЯРЕНКО Сергій Васильович
Організовує підготовку та проведення сесій міської ради з основної та регуляторної діяльності й контролює їх виконання; організовує підготовку сесій міської ради та питань, що вносяться на розгляд ради; забезпечує своєчасне доведення рішень ради до виконавціва і населення; організовує контроль за їх виконанням; організовує виконання заходів, пов"язаних з підготовкою та проведенням референдумів і виборів до органів державної влади і місцевого самоврядування; забезпечує депутатів необхідною інформацією; уживає заходів щодо реалізації пропозицій і зауважень виборців.
Приймальня .................................... 92-13-67

Перший заступник міського голови
УДОД Євген Григорович
Організовує роботу у сферах земельних відносин, містобудування й архітектури, капітального будівництва об"єктів, фінансування яких здійснюється за рахунок бюджетних коштів, зовнішньої реклами, щодо розпорядження комунальною власністю міста, її ефективного використання та утримання зі здійснення заходів, пов’язаних з правовою освітою населення в межах повноважень, наданих органам місцевого самоврядування, оборонної, мобілізаційної роботи, діяльності правоохоронних органів.
Приймальня .................................... 74-69-47

Заступник міського голови
БЄЛІКОВ Костянтин Аркадійович
Організовує та координує роботу з питань охорони здоров’я, санітарно-епідемічного стану, соціально-трудових відносин, оплати, охорони та умов праці, безпечної життєдіяльності, зайнятості, пенсійного забезпечення, соціального захисту та обслуговування населення.
Приймальня ................................. 440-04-09

Заступник міського голови
БЄРЛІН Валентина Миколаївна
Організовує та координує роботу з питань науки, освіти, культури, туризму, фізкультури й спорту, молодіжної та сімейної політики, щодо попередження насильства в сім’ї, запобігання торгівлі людьми, у справах захисту прав дітей, книговидавництва і книгорозповсюдження, національно-культурних прав громадян, розвитку та функціонування української мови, мов інших народів, збереження пам’яток історії та культури, захисту суспільної моралі.
Приймальня .................................... 74-69-40

Заступник міського голови
КАТРИЧЕНКО Олександр Володимирович
Спрямовує і контролює роботу управлінь благоустрою та житлової політики, екології, з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, відділу транспорту і зв’язку виконкому міської ради, комунальних підприємств "Міський тролейбус", " Швидкісний трамвай", "Міжнародний аеропорт "Кривий Ріг" Криворізької міської ради, "Автобаза №1", "Криворіжавтотранс".
Приймальня ................................... 74-44-64

Заступник міського голови
ПОДОПЛЄЛОВА Надія Леонідівна
Організовує та координує роботу з питань реалізації державної політики в напрямках комплексного реформування процесу надання адміністративних послуг; набуття органами місцевого самоврядування м. Кривого Рогу повноважень від органів виконавчої влади з надання окремих адміністративних послуг. Спрямовує та контролює роботу управління з питань надання адміністративних послуг виконкому міської ради, відділу реєстрації апарату міської ради і виконкому; координує роботу Центру надання адміністративних послуг "Муніципальний центр послуг м. Кривого Рогу". Координує та контролює роботу з питань функціонування систем управління якістю та інформаційною безпекою виконкому міської ради.
Приймальня ................................. 440-04-09

Заступник міського голови
ПОЛТАВЕЦЬ Андрій Анатолійович
Організовує та координує роботу з питань розробки програм і прогнозів збалансованого економічного й соціального розвитку міста, бюджету та його виконання, закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти, цін та тарифів у сфері комунальних, транспортних, інших послуг у межах повноважень, передбачених законодавством України, забезпечення зовнішньоекономічних зв'язків та виходу на зовнішній ринок розташованих на території міста суб'єктів господарювання. Спрямовує та контролює роботу управління економіки, фінансового управління, відділу з питань енергоменеджменту та впровадження енергозберігаючих технологій виконкому міської ради, відділів внутрішнього аудиту, з питань внутрішньої політики апарату міської ради і виконкому; координує роботу комунального підприємства "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" Криворізької міської ради.
Приймальня ................................... 92-25-87

Заступник міського голови
ШАПОВАЛОВ Геннадій Миколайович
Організовує та координує роботу з питань розвитку підприємництва, сфери торгівлі та побутових послуг, виробництва товарів і забезпечення ними споживачів міста, захисту їх рав, забезпечення населення товарами першої необхідності, іншими послугами в межах повноважень, передбачених законодавством України
Приймальня ................................... 92-25-91

Керуюча справами виконкому
міськради ШОВГЕЛЯ Олена Миколаївна
Забезпечує планування роботи виконавчого комітету міської ради, підготовку його засідань, дотримання вимог Регламенту виконкому міськради, проведення заходів з питань запобігання проявам корупції; організаційну роботу під час проведення виборів і референдумів; організацію кадрової роботи, правове забезпечення у виконавчих органах ради, роботу зі зверненнями громадян, архіву; розвиток інформаційного простору міста, інформаційну підтримку офіційного веб-сайта виконкому Криворізької міської ради в мережі Інтернет, виконання вимог законодавчих і нормативно-правових актів з охорони праці. Організовує проведення спеціальної перевірки відомостей відносно осіб, які претендуют на зайняття посад, пов"язаних з виконанням функцій місцевого самоврядування, перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених Законом України "Про очищення влади".
Приймальня ................................... 92-13-57

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!