Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За різними оцінками від 100 до 200 осіб прийняли участь у смолоскипній ході в Кривому Розі, присвяченій лідеру ОУН Степану Бандері

Зібравшись 1 січня 2017 року на 95-му кварталі біля стели загиблим на Майдані та в АТО, послідовники Бандери пройшлись ходою до пам’ятника Козаку Рогу на площі Молодіжній, де відбувся імпровізований мітинг.
Організатором заходу виступила «Свобода» Кривого Рогу. До участі в ході приєдналися члени деяких інших організацій міста - ГО «Сокіл», «Самооборона Кривбасу», «Правий Сектор».
Аналогічні заходи вчора відбулися по всій Україні, в Дніпрі вони були більш масовими, не кажучи про Київ...

ВО "Свобода" Кривий Ріг:
1 січня 2017 року криворіжці разом з іншими містам країни святкувала день народження національного героя України Степана Бандери.
Цьогорічне вшанування пам’яті лідера ОУН криворіжці розпочали коротким мітингом біля Стели Героїв на 95 кварталі. Близько 100 чоловік о 17.00 рушили смолоскипною ходою з кільця 95 кварталу до пам’ятника Козаку Рогу, що вже став одним з місць для зборів громади.
Досягнувши козака, громада під проводом ВО «Свобода» розпочала акцію проспівавши гімн, після чого до мікрофону могли підійти всі бажаючи та сказати пам’ятні слова на честь лідера українських націоналістів, а також на честь хлопців, які загинули в російсько-українській війні 21 століття. На акції виступали представники громадських організацій та бійці АТО, які проводили паралелі між двома такими різними, але водночас такими схожими епохами 20 та 21 століття.
Варто відзначити, що з року в рік марші збирають все більшу кількість людей, а також все більше отримують схвальних відгуків від суспільства.

Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!