Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Народний депутат Костянтин Усов вручив комп'ютери директорам 19 криворізьких шкіл. За рахунок цього шкільні класи інформатики тепер будуть обладнані за останнім словом техніки. Загалом Кривий Ріг отримав 250 комплектів обладнання

Це найбільше надходження техніки в навчальні заклади за останній десяток років.
Комп’ютери виділили за рішенням Міністерства освіти на всю Дніпропетровську область, але інтереси Кривого Рогу при розподілу техніки не були враховані.
І лише після залучення до цього процесу Костянтина Усова справедливість було відновлено. Окрім того, у співпраці з обласною владою нардеп домігся того, аби Кривий Ріг отримав найбільшу партію комп’ютерів. Транспортування такої кількості техніки Костянтин Усов також взяв на себе. Для доставки довгоочікуваного вантажу до Кривого Рогу залучили цілий довгомірний тягач.
180 комплектів техніки з 250 було передано в 12 шкіл Металургійного, Центрально-Міського районів і житлового масиву Південного ГЗК. Це – 33 виборчий округ, який парламентарій представляє у Верховній Раді. Інша частина була розподілена між Покровським, Тернівським, Довгинцівським та Саксаганським районами – 70 комп’ютерів по десять у кожний заклад.
- Я дуже радий, що ця подія збіглася з новорічними святами, - цю апаратуру можна буде встановити, підключити і налаштувати під час канікул і підготувати до повернення дітей до занять, - сказав Костянтин Усов. - В деяких школах техніки не було зовсім, в деяких комп'ютери були настільки слабенькими, що у нас не було навіть шансів підготувати дітей до сучасного цифрового сторіччя, глобального світу, в якому криворіжці повинні бути конкурентоспроможними. Мій принцип - я допомагаю школам, школи допомагають дітям. З чистим серцем передаємо вам все це добро, аби ви використали його на благо тих, заради кого ви займаєтеся складною працею вчителя.
Ось перелік закладів, які отримали нову техніку:
Центрально-Міський район:
1. КЗ «Міжшкільне навчально-виробниче об’єднання».
2. Центрально-Міський ліцей.
3. Школа №2.
4. Школа №22.
5. Школа №20.
Металургійний район:
6. Школа №4.
7. Школа №26.
8. Школа №66.
9. Школа №69.
Інгулецький район:
10. Школа №73.
11. Школа №82.
12. Школа №115.
Саксаганський район:
13. Криворізький природничо-науковий ліцей
14. Криворізький ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою
15. Школа № 68.
Покровський район:
16. Криворізький обласний ліцей-інтернат для сільської молоді
17. Школа № 86.
Довгинцівський район:
18. Школа № 94.
Тернівський район:
19. Школа № 78.

Як про подію розповіли в мерії? - Политические игры вокруг компьютеров из Китая для школ Кривого Рога

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!