Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Один з кандидатів в мери на останніх виборах в Кривому Розі, що програв в першому турі зовсім небагато Юрію Вілкулу, розповів, що може записати в актив за підсумками 2016-го року..

281216 19

Юрій МИЛОБОГ, депутат міськради, Кривий Ріг:
- В жовтні 2015 року я, Юрій Милобог, вперше був обраний депутатом Криворізької міської ради і увійшов до складу постійної депутатської комісії з питань планування бюджету та економіки.
Обирався як №1 списку кандидатів від політичної партії «Об’єднання Самопоміч»», однак в результаті прийнятого рішення на разі є позафракційним і не входжу у більшість, яка склалася з числа депутатів Опозиційного блоку та тих, що обирались від «Батьківщини» і Радикальної партії.
Чинним законодавством передбачено обов’язок депутата місцевої ради періодично, але не рідше одного разу на рік, звітувати про свою роботу.
І я готовий доповісти криворіжцям, що взяв участь у роботі 14 з 16 сесій міської ради, 19 разів виступав у сесійній залі з питань порядку денного та у «Різному».
Отримав від громадян 523 усні звернення під час прийомів з особистих питань та 123 письмові. Проблеми, порушені у 112 з них, уже вдалось вирішити по суті. В інтересах громадян мною складено та направлено до різних інстанцій 214 депутатських звернень, надано допомогу громадянам у складанні 7-ми позовних заяв до суду.
За рік депутатської діяльності розробив та подав на розгляд ради 12 проектів рішень, частина з них була включена до порядку денного пленарних засідань. Незважаючи на те, що вони не здобули голосів більшості, частина моїх ініціатив все ж втілена або втілюється в життя.
Прийом громадян здійснюється мною у громадських приймальнях за адресами:
1. м. Кривий Ріг, пр. Гагаріна 59
у першу і другу середи місяця з 10:00 до 12:00,
2. м. Кривий Ріг, пр. 200 років Кривому Рогу, 7а,
щочетверга з 10:00 до 12:00.
Працюють обидві приймальні з 10.00 до 17.00 щодня, окрім неділі та понеділка.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!