Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Така от математична задачка – народний депутат на протязі 2016 року зробив ремонтів в школах і дитячих садочках міста на 17 млн. грн., а за рахунок бюджету, за словами Тетяни Кріпак – на 50.7 млн. грн.

Прес-служба народного депутата Костянтина Усова прозвітувала про підсумки ремонтів в навчальних закладах Кривого Рогу, кошти на які вибито з держбюджету.
27 грудня народний депутат Костянтин Усов проінспектував завершення ремонтних робіт на чергових шести об’єктах сфери освіти.
Це школи №92, №103, №22, №8, Криворізький науково-технічний металургійний ліцей №16 та дитячий садок №79. Вони розташовані на території Металургійного, Центрально-Міського районів та житлового масиву Південного ГЗК в Кривому Розі.
Кошти на роботи - а це в загалом 17 мільйонів гривень - були виділені з держбюджету за підтримки народного депутата Костянтина Усова.
У школі №92 замінили 110 вікон, в школі №103, - найчисленнішої в Металургійному районі, де навчається 1118 дітей, - встановили 38 віконних блоків та 25 дверей, в школі №22 - 110 вікон і кілька дверей, в ліцеї №16 - 106 вікон і 2 дверей, дитячому садку №79 - 14 віконних блоків. Що стосується школи №8, то тут було проведено капітальний ремонт спортивної зали.
- Після ремонту наш спортзал просто не впізнати, - каже директор школи №8 Ірина Проскурова. - Він став більш світлим, затишним, теплим. Тепер тут є всі умови для занять. Я впевнена, що в січні, коли почнеться навчальний рік, і школярі прийдуть сюди на фізкультуру, вони дуже порадіють такому новорічного подарунку від нашого депутата.
Працівники всіх відремонтованих навчальних закладів зізнаються, що після завершення робіт і утеплення вони вже відчули всі переваги нових енергозберігаючих вікон: температура в приміщеннях зросла в середньому на 4-5 градусів, вдалося позбутися одвічної проблеми - протягів. А це означає, що тепер діти будуть навчатися при комфортній температурі і хворітимуть не так часто.
- Сьогодні ми прийняли завершення робіт ще по шести об'єктах сфери освіти. Як я і обіцяв, все, що ми запланували, було завершено до кінця 2016-го року. Ми перевірили якість робіт і задоволені тим, як все було зроблено, так що можемо похвалити підрядників за дотримання термінів. - Сказав Костянтин Усов. - Вітаємо всіх директорів і колективи навчальних закладів з новорічними святами і відпускаємо їх на канікули. Я обіцяю, що в наступному році ми продовжимо роботу з оснащення наших шкіл і дитячих садків в не меншому обсязі, ніж це було зроблено в поточному, я вважаю - вдалому, - році.

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – прес-служба К. Усова, Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!