Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Жители Ингульца в Кривом Роге возмущены «транспортной» дискриминацией – мало того, что доехать до «большой земли» они могут только маршрутками, т.е. лишены права выбора электротранспорт-маршрутное такси, так еще и подорожание проезда для них в два раза больше, чем в остальном Кривбассе

241216 1

Как сообщает эксперт по транспортным вопросам Кривого Рога Андрей ЗАСЛАВСКИЙ,
жители Ингульца НЕ СОГЛАСНЫ с ущемлением своих интересов!
Везде по Кривому Рогу стоимость проезда в маршрутках дорожает всего на 25%, а по направлению в Ингулец - гораздо больше, до 54%! Почему так несправедливо?
В связи с этим вопросом и появилоь Обращение в горисполком от жителей Ингульца:
«Доброго дня.
З 24.12.2016р. очікується підвищення тарифів на проїзд у автобусах та маршрутних таксі. На більшості маршрутів м. Кривого Рогу підвищення має становити 25% -з 4 грн до 5 грн. Разом із тим, в маршрутах 361 (АС Інгулець - пр. Південний) та 302 (АС Інгулець - пл. Визволення) підвищення буде значно помітнішим - з 5,5грн до 8 грн (+45%) у першому випадку та з 6,5 грн до 10 грн (+54%) у другому.
Мешканці ж/м Інгулець, на відміну від основної частини міста, не забезпечені альтернативними видами транспорту (тролейбусами, трамваями, тільки потяг 2 рази на день).
Підвищення вартості проїзду стосуватиметься практично всіх мешканців ж/м. В умовах обмежених можливостей Інгульчан для працевлаштування, навчання та доступу до органів влади може викликати зайве напруження.
Просим переглянути питання вартості проїзду на маршрутах 361, 302 з урахуванням наведених аргументів у напрямку підвищення на співставному рівні 25% замість очікуваних 45-54%".

Как отреагирует мэрия Кривого Рога на данное обращение? Отреагируют ли в случае отказа жители Ингульца радикально? В последнее время все чаще в Кривом Роге перекрывают дороги – жители общежитий протестуют против отключений от газа и электроэнергии, работники «Констара» против невыплаты зарплаты...

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!