Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Что главное для начальника коммунального предприятия, которое на 200 миллионов дотирует в год мэрия Кривого Рога? Добиваться снижения себестоимости проезда? Не так наивны пассажиры...

051216 20

Свободовцы Кривого Рога приоткрыли маленькую тайну – чем занимается руководство КП «Скоростной трамвай», в то время, как на линии выходит морально устаревший транспорт, который не раз загорался в этом году с пассажирами в салоне.
Господа руководители обсуждают... дизайнерские решения при ремонтах своих кабинетов!
А работники в это время жалуются на блох в душевых... На угрозы физической расправы со стороны уникального руководителя, который без специального образования совмещает две ключевые должности – директора по безопасности и... финансового директора!
Такая социальная несправедливость не способствует нормальной рабочей атмосфере на предприятии, а значит, все как в знаменитом произведении В.И. Ленина...
Верхи не могут нормально работать...
Низы не хотят нормально работать...
Кто разрубит этот узел проблем с пользой для пассажиров Кривого Рога? Кто сведет дебит с кредитом на транспортном предприятии, которое во всем мире считается беспроигрышно прибыльным? На кого будем делать ставку – на кухарок или на заграничных менеджеров?

ВО "Свобода" Кривий Ріг:
Атракціон злиднів або чим живе КП «Швидкісний трамвай»
Свободівці разом з ГО «Самооборона Кривбасу», спілкою «Ветеранів АТО, Легендарного 42-го батальйону. РУХ ОПОРУ» у середу 30 листопада стали на захист працівників-контролерів «Швидкісного трамваю».
До приймальні народного депутата України Левченка Ю.В. надійшло звернення працівників КП «Швидкісний трамвай» з приводу нелюдських умов праці, жахливого ставлення керівництва та постійного пресингу у вигляді фінансового контролю з боку «начальника служби безпеки підприємства» Стрибайла А.В.
У зверненні люди підняли питання щодо несправедливого розподілу виручки підприємства, а саме через те, що офісний штат підприємства постійно проводить ремонти у власних кабінетах, а у звичайних працівників у душових кімнатах розвелися блохи та немає дезінфікуючих засобів.
Багато скарг стосується саме громадянина Стрибайла А.В., який не маючи профільної освіти з незрозумілих причин суміщає на своїй посаді і безпеку і фінансовий контроль.
Досить часто, Стрибайло погрожує своїм працівникам розправою у фізичному сенсі цього слова. Так трапилося, що у однієї з контролерів підприємства виник спір про трудові права з підприємством, через що жінку-контролера викликали на чергову фінансову комісію в середу 30 листопада. Юриста, який представляє інтереси жіночки чиї права було порушено з минулого засідання просто викинули, а на це засідання не хотіли пропускати.
На КПП підприємства журналісти пред’явили свої посвідчення, але служба охорони навідріз відмовилася пропускати представників ЗМІ на територію посилаючись на розпорядження та директиви дійсність яких так і не була підтверджена. Згодом журналістами була викликана поліція та написана заява.
Вирішення ситуації по «Швидкісному» стоїть на контролі у КМО ВО «Свобода» тому найближчим часом будуть зроблені превентивні юридичні заходи по даному підприємству.

Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!