Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Как сообщает депутат горсовета Кривого Рога Николай Дектярев, в Саксаганском районе несколько домов отключены от газоснабжения в связи с «аварийным состоянием оголовков вентиляционных и дымовых каналов»

031216 1

Хотя по логике, за их состоянием должна следить Управительская компания, на данной территории – «Житлосервис-КР», и дважды в год проводить проверку вентиляционных и дымовых каналов...
На деле управительская компания умывает руки, ссылаясь на долги жителей и проблемы, оставшиеся от коммунального ЖЭКа.
Поэтому граждане, которые знают, что ремонта дымохода от Житлосервиса можно и три года ждать, нанимают мастеров сами, за свои кровные. Сидеть без газа зимой – себе дороже...
Возникает вопрос – а нужен ли такой управитель, который лишь деньги берет, а услуги не оказывает?

Николай Дектярев – оригінал заяви
ПАТ «Криворіжгаз» припинив газопостачання десяткам будинків у Саксаганському районі у зв’язку з аварійним станом оголовків димових та вентиляційних каналів. Мешканці змушені були терміново наймати підрядні організації для проведення ремонту оголовків, не сидіти ж взимку без газу та опалення. А де ж доблесний управитель ТОВ «Житлосервіс-КР», який зобов’язаний двічі на рік проводити обстеження димових та вентиляційних каналів, складати відповідні акти, ставити до відома власників квартир про аварійність і несправність, планувати та проводити ремонтні роботи до початку !!! опалювального періоду? А управитель як «стрекоза, лето красное пропела, оглянуться не успела, как зима летит в глаза». На мої звернення затягнув волинку про шалені борги, про відсутність коштів, та й взагалі винен комунальний ЖЕК який був перед управителем. Одни словом винних нема – винні самі мешканці.
Нагадую криворіжцям, що згідно чинного законодавства у вас є право обрати самостійно форму управління будинком: ОСББ або управління багатоквартирним будинком зборами співвласників. Не давайте цим конторам викачувати з вас кошти!

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Николай ДЕКТЯРЕВ

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!