Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Я, Кушнір Андрій Дмитрович, депутат Центрально-Міської районної у Кривому Розі ради. Офіційно заявляю про те, що в разі, якщо Завідуюча відділом освіти Харчук Н. Ю. винесе Догану директору школи №20 за травму, отриману моєю донькою в стінах школи - вона понесе за це особисту відповідальність

280916 9

Вважаю, що в ситуацїї, яка склалася в школі №20 вина лежить виключно на завідуючій відділом освіти, яка не змогла належно забезпечити необхідні умови навчального процесу. Директор школи №20 не винна в тому, що на сьогодні не має будівлі власної школи, а знаходиться в приймах частково - школи №1 та школи №22. У учнів 1-а класу не має власного класу, діти вимушені ділити його з учнями 4-а класу.
Велика кількість парт розташовані просто в коридорі, де і відбувся нещасливий випадок. Нагадаю діагноз моєї доньки: струс мозку середньої тяжкості, розсічення над лівим глазом, накладено шви. Для Учнів 1-б класу ситуація ще гірша - там взагалі порушені усі норми санітарії:
- по-перше, вони знаходяться на третьому поверсі, що заборонено законом;
- по- друге, на поверсі з учнями старших класів, що заборонено законом;
- по-третє, на поверсі не має туалету і діти вимушені ходити по слизьких сходах на другий поверх.
Коридор зовсім не готовий приймати учнів на навчання.
Шановна Ніно Юріївна, займіться, будь ласка, своїми прямими посадовими обов'язками, та перевірте виконання норм закону у кожній школі. В іншому випадку, за Вас це зробить комісія Міністерства освіти і науки України.

Нагадуємо читачам сайту Весь Кривий Ріг – така ситуація виникла після «оптимізації», після якої в Центрально-Міському районі Кривого Рогу після закриття школи №10, в яку, до речі, і переїхали чиновники райвно...

Суть конфлікту сайт Весь Кривий Ріг висвітлював - Виновато ли Управление образования мэрии в травме головы у школьницы в коридоре школы №20 Кривого Рога?

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
Фото – Андрій Кушнір

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!