Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

У Кривому Розі розпочав роботу Криворізький факультет Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, який очолив кандидат юридичних наук Максим Почтовий

220916 12

На сьогодні Криворізький факультет ДДУВС забезпечує підготовку здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю «Право».
Студенти факультету мають змогу на практиці без відриву від занять відпрацьовувати теоретичні знання на базі юридичної клініки «Лекс», яка діє на базі факультету, тим самим надавати безоплатну правову допомогу з питань захисту прав і свобод людини. Також керівництво піклується про подальше працевлаштування випускників.
Варто зазначити, що університет та факультет активно займаються міжнародною діяльністю. Так, лише студенти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ мають можливість, вступивши в магістратуру ДДУВС за спеціальністю «Право», одночасно вступити та навчатися в магістратурі Університету ім. Яна Кохановського за спеціальністю «Адміністрація» та по завершенню навчання отримати два дипломи про здобуття вищої освіти у державному українському та державному європейському виші.
Окрім надання якісної юридичної освіти, керівництво університету та факультету піклується про дозвілля студентів. Так, на базі факультету діють гуртки художньої самодіяльності, в яких можна займатися бальними, сучасними і народними танцями, вокалом, грою на музичних інструментах. Функціонує клуб веселих і кмітливих, працюють спортивні секції з боротьби, футболу, волейболу, баскетболу.
Співробітники та студенти Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ мають активну громадську позицію, займаються благодійною діяльністю, піклуючись про вихованців дитячих будинків Жовтневого району м. Кривого Рогу.
Навчання на Криворізькому факультеті Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – це не лише якісна юридична освіта, а й цікаве студентське життя, дозвілля та гарантія успішного майбутнього!

ДНІПРОП. ДЕРЖ. УНІВЕРСИТЕТ ВНУТРІШНІХ СПРАВ,
Криворізький факультет
50106, мкрн. 7-й Зарічний, 24
Декан ПОЧТОВИЙ Максим Миколайокич
Приймальня .................................... 95-30-55
Оперативний черговий .................. 95-30-39

 

Відділення зв’язків з громадськістю,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!