Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Это мог бы быть очень громкий скандал – в подвалах СЕМИ домов по улице Глазового (Балакина) украдены коммуникации отопления... Но пока все ограничивается собраниями шокированных жильцов – особо это проблема никого не волнует... Ни городскую власть, ни руководство Житлосервис-КР, чьи подчиненные так «нашалили»...

170916 10

170916 11

На встречу с жильцами пригласили заместителя мэра Кривого Рога Александра Катриченко, заместителя начальника Управления благоустройства и жилищной политики мэрии Игоря Терещенко, представителей управительской компании и Саксаганского райисполкома.
Пришел только заведующий отделом жилищно-коммунального хозяйства Саксаганского в Кривом Роге райсовета Юрий КОРКАЧ,
Напомним суть проблемы – в домах№№ 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 по улице Павла Глазового (Балакина) разворованы коммуникации, в некоторых подвалах – насосы для откачки воды. Под вопросом начало отопительного сезона.
Жильцы обвиняют работников управительской компании если не в краже, то в попустительстве...
Наибольшую помощь жильцам оказали депутаты горсовета Юрий Милобог и Наталия Шишка, которые помогли написать заявления в СБУ, прокуратуру и полицию по факту воровства труб и насосов.
Под угрозой большого скандала Юрий Коркач пообещал прислать комиссию по оценке ущерба и вскоре начать восстановление коммуникаций...

Более подробно – в рассказе Олег ИЩЕНКО
Сьогодні, 10 вересня, о 15.00, відбулись збори мешканців будинків № 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 по вул. Павла Глазового ( колишня Балакіна) На прохання мешканців на збори були запрошені: заступник міського голови Олександр Катриченко, заступник начальника управління благоустрою та житлової політики Ігор Терещенко, представників управляючою компанії ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС - КР", представників Саксаганського райвиконкому. Прийшов на збори тільки завідуючий відділом житлово-комунального господарства Саксаганської районної в місті ради Юрій Коркач.
Ситуація в цих будинках катастрофічна, оскільки за безпосередньої участі працівників ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС - КР" комунікації у підвалах цих будинків розкрадені і будинки можуть залишитись без тепла взимку. А підвали будинку №4 взагалі постійно затоплює, оскільки відсутня дренажна система та кудись зникли 2 насоси, які відкачували воду з підвалів.
Цікавим є також той факт, що ще у 2012 році на цей будинок виділялось 321 тис. гривень (на виготовлення проектної документації для ремонту підвалу та на проведення інженерно геологічних робіт), але 250 тис гривень десь поділись.
По всім цим фактам депутат Криворізької міської ради Юрій Милобог звернувся до СБУ, прокуратури та поліції і тепер цими "фокусами" міської влади та ТОВ " ЖИТЛОСЕРВІС -КР" займуться правоохоронці.
Під час зборів депутати міської ради Юрій Милобог і Наталія Шишка вислухали мешканців та відповіли на питання, а також проінформували про можливості управління своїм будинком згідно із Законом «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» (№ 417-VІІІ).
На зборах виступив "народний ревізор" Петро Дмитренко, який на прикладах по будинку № 4 показав, як ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС - КР" обдурює мешканців та займається приписками.
Завідуючий відділом житлово-комунального господарства Саксаганської районної в місті ради Юрій Коркач пообіцяв мешканцям і депутатам, що з понеділка комісія має обстежити комунікації у підвалах та почати роботи по їх відновленню.
Схоже, що Кривий Ріг потроху починає прокидатись і скоро таким аферистичним компаніям, як, "ЖИТЛОСЕРВІС - КР" прийде час відповідати за свої дії!

Иннокентий РЕЙДЕР,
специально для рубрики
Новости кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог
Фото – Олег ИЩЕНКО

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!