Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Депутат горсовета Юлий МОРОЗОВ (Сила Людей) решил не ждать решения суда по скандальному ДТП в Кривом Роге, в котором очень сильно пахнет политическим заказом. Он решил играть на упреждение, и написал жалобы на действия следователя полиции Шматко и работника прокуратуры Бондаря, представляющего позицию обвинения, в Генеральную прокуратуру и Национальное Антикоррупционное бюро Украины. Что ответят эти государственные органы по поводу беспредела, творящегося в правоохранительных органах Кривого Рога?

Свою позицию Юлий Морозов пояснил для сайта Весь Кривой Рог и местных СМИ:
- До останнього сподівався, що не доведеться вживати таких дій, але абсолютно зухвалі і при цьому недолугі спроби поважних слідчого і прокурора вести справу, не лишають вибору.
Отже, вчора подав до НАБУ і генпрокуратури заяви на вчинені слідчім Шматко Р. О. кримінальні правопорушення та злочини, а також на проявлену прокурором Бондарем В. О., який мав наглядати за законністю ведення розслідування, абсолютну безвідповідальність і халатність в частині виконання обов'язків, покладених на нього чинним законодавством України. Йдеться про як мінімум 6 серйозних фактів і про кілька грубо порушених статей законів України.
Сподіваюсь на об'єктивну і максимально неупереджену реакцію шановних Назар Холодницький і Юрій Луценко. Панове, зараз ваші нові чи оновлені відомства проходять тест на довіру з боку громадськості.
- Я відхилив вже кілька пропозицій "зам'яти" справу по-тихому, бо я щиро вірю, що нам всім потрібно проходити цей шлях, яких би сил, ресурсів і нервів воно нам не коштувало. І я роблю це в першу чергу не заради себе, а заради криворізької громади, яка уважно слідкує за перебігом справи, бажаючи знайти відповідь, чи дійсно у нас "все куплено" і "нічого не змінилося", чи все ж такі процеси змін тривають, і у нас є надія на дійсно справедливе правосуддя.
PS: у додатках листи до НАБУ, ідентичні були направлені до Генпрокуратури

Текстовые файлы жалоб можно прочесть здесь - Что написал в НАБУ и Генпрокуратуру депутат горсовета Кривого Рога Юлий Морозов (тексты)

Илья ПЕТРЯК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!