Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В продолжение вчерашнего пикетирования редакции газеты «Червоний Гірник» и мэрии Кривого Рога, местная ячейка партии УКРОП опубликовала официальное сообщение по данному поводу...

60916 28

Суть конфликта - «Червоний Гірник» пикетировали Н. Колесник и батальон «Кривбасс» - главный редактор проводит отпуск в Крыму!

Керівник прес-служби міськвиконкому Кривого Рогу Ірина Герасименко, яка привселюдно висловлювала жаль у зв’язку із загибеллю українських військових під Іловайськом, відпочиває в окупованому Криму. Про це повідомив куратор батальйону «Кривбас», керівник Криворізької міcької організації УКРОПу Микола Колесник на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.
«Ірина Герасименко, керівник прес-служби Криворізького міськвиконкому, її чоловік, головний редактор комунальної газети «Червоний гірник», регулярно відпочивають на півострові, відвідуючи Наталю Роботу, яку розшукує СБУ і яку відрядили до ДНР з газетки тоді ще Дзержинського району. Одна нога біля меморіалу Героїв, інша – «везе» гроші окупантам! Шпагат напівсепарський якийсь», – написав Микола Колесник. На підтвердження своїх слів укропівець додав фотографії зі сторінки чиновниці в соцмережі, зазначивши, що вона видалила «кримські пейзажі» зі свого аккаунта, а згодом «намагалася зникнути із соцмереж».
Микола Колесник також виклав фото та скріншоти зі сторінки Ігоря Квочки, чоловіка Ірини Герасименко, в соцмережі «Однокласники». З них видно, що головний редактор комунальної газети «Червоний гірник» підтримував ідею окупації Криму та всього Південного Сходу України, висміював учасників Євромайдану, засуджував демонтаж пам’ятників радянському діячеві Феліксу Дзержинському, а також виступав проти «фашистського» (проукраїнського. – Авт.) маршу в Кривому Розі навесні 2014 року.
Такі дії з боку Ігоря Квочки мають ознаки заклику до сепаратизму, вважає Микола Колесник. За це передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років .
«Сепарюга! Понеділок розпочнеться із заяви в СБУ», – пообіцяв Микола Колесник.

Со скриншотами скандальных постов можно ознакомиться ЗДЕСЬ

Подготовил к публикации
Юрий ПОТУПЧИК,
специально для рубрики
Новости Кривого Рога
сайта Весь Кривой Рог

На фото - Игорь Квочка и Ирина Герасименко в Севастополе...

Коментарі   

0 #1 БРЕГМАН З.А. 21.12.2016, 16:44
Интересуюсь городскими новостями
Цитата

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!