Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

29 серпня 2016 року рятувальники 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини провели тактичні навчання на базі готелю “Дружба”, що в Довгинцівському районі по вул. Телевізійна, 12 в Кривому Розі

За задумом пожежа виникла в котельні закладу. На ліквідацію умовної пожежі було направлено одне відділення 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини в складі чотирьох осіб на чолі з начальником караулу на пожежному автомобілі першої допомоги. По прибуттю на місце пожежні-рятувальники проклали одну магістральну і дві робочих рукавних лінії, у складі ланки газодимозахисної служби евакуювали умовного потерпілого працівника котельні і приступили до гасіння пожежі. З поставленою задачею рятувальники, завдяки злагодженим діям, впоралися швидко і якісно.
Після ліквідації умовної пожежі, начальник пожежно-рятувального підрозділу проаналізував дії особового складу згідно оперативного плану пожежогасіння котельні готелю і нагадав підлеглим особливості гасіння пожеж на об’єктах такого типу.
Подібні навчання проводяться рятувальниками в Кривому Розі для підтримання постійної оперативної готовності й відпрацювання професійних навичок, а також для вивчення особливостей гасіння пожеж на об’єктах різного призначення.

Сергій НИЖНИК,
ДСНСУ в Кривому Розі,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!