Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

13 липня 2016 року наш депутат Костянтин Усов відвідав управління патрульної поліції Кривого Рогу

150716 8

150716 9

150716 10

Незважаючи на те, що нові копи працюють вже майже два місяці, проблеми є із найнеобхіднішим. Управління розташовується у колишньому приміщенні ДАЇ. Минулі власники вивезли не тільки всю оргтехніку, а й меблі. Подекуди зняли навіть ламінат та інші предмети інтер’єру.
Виконуючий обов’язки керівника патрульної поліції Кривого Рогу Владислав Ткаченко розказав, що в деяких кабінетах навели лад самостійно, але інші приміщення все ще потребують хоча б косметичного ремонту.
Народний депутат Костянтин Усов подарував управлінню патрульної поліції шість системних блоків, шість моніторів, два багатофункційні пристрої та іншу оргтехніку. Її будуть використовувати для додаткового моніторинг якості роботи нової патрульної поліції. Адже чергова частина та відділ моніторингу досі працюють на ноутбуках, які просто принесли з дому.
«Нова патрульна поліція – це наше майбутнє і наша мрія, - сказав Костянтин Усов. – Тож ми маємо зробити все, аби ця мрія здійснилася, а майбутнє стало сьогоденням. Як і раніше, я буду докладати максимум зусиль та шукати шляхи, аби з часом нова патрульна поліція Кривого Рогу стала найсучаснішим, найукомплетованішим, найціліснішим формуванням у складі Національної поліції України».

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!