Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Переродження емоціями забезпечили для дітей з синдромом Дауна свободівці Кривого Рогу

110716 24

110716 25

110716 26

Громадська організація «Яворина» спільно з ВО «Свобода» організувала поїздку на конеферму під Кривим Рогом дітей з синдромом Дауна.
У суботу 9 липня 2016 року, група батьків із дітьми на організованому «Явориною» транспорті відбула за місто на вже відому та популярну конеферму. Там дітлахи мали змогу покататися на конях, повалятися в сіні та пограти в м’яча. Свіже повітря та хвостаті друзі гарно справили враження на дітлахів. Змога прокотитися верхом була всім до вподоби.
- Іпотерапія – це гарний засіб для лікування та профілактики хвороб у дітей та дорослих. Можливість відпочити за містом далі від метушні та автомашин тільки краще позначиться на здоров’ї дітей. На превеликий жаль, держава не в повній мірі забезпечує дітей з особливими потребами. Також вимушені бажати кращого і методи соціалізації таких дітей. Ми вдячні свободівцю Олегу Бойченку за надану для дітей можливість відпочинку за містом та прогулянку на конях, - зазначила керівник Криворізького осередку ГО «Яворина» Тетяна Асадова

Підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!