Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

9 липня 2016 року відбулись збори мешканців по вулиці 200-річчя Кривого Рогу, будинку №5, на які були запрошені депутати Криворізької міської ради Юрій Милобог, Наталя Шишка, депутати обласної ради від фракції "Самопоміч"

110716 2

110716 3

Проблема у мешканців одна - незадовільне надання комунальних послуг, а в деяких випадках повна їх відсутність. На протязі багатьох років в цьому будинку у підвалах під"їздів прориває постійно труби і тече каналізація, людям буквально немає чим дихати. А у дворі будинку із настанням дощової погоди виростає величезне озеро, що неможливо вийти із під’їздів.
На збори не з’явились представники ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС- КР" та Саксаганського райвиконкому показавши своє ставлення до громадян.
Також на цих зборах була викрита махінація ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС-КР".
Побачивши, що в Кривому Розі люди почали проводити багато зборів і визначатись з управлінням будинком (завдяки інформаційній компанії, яку проводить депутат облради Ірина Туровська) управляюча компанія зіграла на випередження і почала проводити свої збори.
Звичайно, що на цих зборах мова не йде про управління будинку зборами мешканців, а просто складають протоколи, що хочуть залишитись у ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС- КР". Будьте обережні, коли підписуєте такі протоколи і уважно читайте зміст, бо такі збори управляючі компанії можуть проводити у будь якому будинку.
По закінченню зборів народний ревізор Петро Дмитренко провів навчання мешканців, показав як треба шукати приписки у наданих послугах і не давати себе обкрадати, адже тільки цей будинок кожного року платить ТОВ "ЖИТЛОСЕРВІС-КР" більше 300 000 гривень!

Руслан БІРЮКОВ,
підготував до публікації
Інокентій РЕЙДЕР,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!