Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Минуло майже півроку, як існує наша депутатська група «За успішний Кривий Ріг» в Криворізькій міській раді, за цей час відбулось дуже багато подій; були й бурхливі суперечки і непорозуміння, проте ми дійшли згоди і запрацювали в налагодженому ритмі, - говорить Катерина ШАПОВАЛОВА, депутат Криворізької міської ради, голова депутатської групи «За успішний Кривий Ріг» в Криворізькій міській раді

20716 6

20716 7

- Це стало можливим тільки тому, що, не дивлячись на різні погляди, різні вподобання і політичну приналежність, всіх криворіжців об’єднує єдина мета – краще майбутнє для міста, для його громадян. Кривий Ріг - особливе місто. Його мешканці напрочуд врівноважені і розсудливі. Тому й наша громада приймає виважені рішення.
Весь цей час депутати нашої групи «За успішний Кривий Ріг» напружено працювали, намагаючись якомога сумлінніше виконувати свої депутатські обов’язки: робота в постійних комісіях, участь в засіданнях міської ради - це невід’ємна частина депутатської роботи. Але, саме безпосередньо спілкуючись з людьми, заглиблюючись у їхні проблеми, розумієш - це і є основне, справжнє. Яка радість, коли ти спроможний хоч трохи допомогти, полегшити людині існування в суспільстві.
За цей період наші депутати на особистому прийомі, в громадській приймальні та просто неба, вислухали більше тисячі скарг своїх виборців, підготували за їхніми зверненнями багато депутатських запитів. Були й люди, які просто прийшли до депутата за порадою – як правильно оформити ті чи інші документи, як влаштуватись на роботу, підписавши трудову угоду.
Але левова частина звернень стосується комунального господарства – 78% саме з цього приводу. Не виконують належним чином свої обов’язки щодо реконструкції будинків, ремонту каналізації, впорядкуванню прибудинкових територій відповідні служби тощо.
Коментує Олександр Смалій, депутат Криворізької міської ради, група «За успішний Кривий Ріг»:
- В нашому місті дуже терплячі мешканці. Найчастіше вони йдуть до депутата, як до останньої інстанції, коли вже випробували всі методи, задіяли всі важелі, але так і не пробили бюрократію чиновників. В таких випадках ми дуже радіємо, що наша депутатська група складається переважно, з кваліфікованих юристів. Ми розуміємо, як знайти правду для ображеної людини, як притягнути в рамках закону до відповідальності відповідні служби чи окремих чиновників.
Наразі критична ситуація склалась в зв’язку з підвищенням комунальних тарифів. Я особисто і всі депутати нашої групи «За успішний Кривий Ріг» співчуваємо нашим землякам щодо цієї проблеми. Нам незрозуміло, як людина може вижити на свою пенсію чи зарплату, сплачуючи згідно цими тарифами. Єдине залишилось – це сподівання, що нагорі хтось нарешті схаменеться і зрозуміє: якщо винищити свій народ, то не залишиться ким керувати. Що ми можемо зробити в такій ситуації, як депутати місцевої ради? Наша депутатська група підтримує всі проекти, всі питання на місцевому рівні, які спрямовані на підвищення соціального рівня та захисту інтересів громади. На особистих прийомах в громадській приймальні провадимо консультаційну роботу – щодо позитивного вирішення проблемних питань в правовому полі; видів пільг та оформлення субсидій відповідно до чинного законодавства. Ми бажаємо, щоб всі громадяни нашого Кривого Рогу стали успішними. Якщо буде успішною проста людина, бути успішними місту і країні!

Депутатська група «За успішний Кривий Ріг»,

підготувала до публікації
Юлія ЛАПОЧКІНА,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг
На фото – Катерина ШАПОВАЛОВА, Олександр СМАЛІЙ

2 июля 2016 года Екатерина Шаповалова пожелала криворожанам приятных выходных... Тот, кто умеет отдыхать, умеет и работать?

20716 23

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!