Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

30 червня 2016 року в Києві, у приміщенні Центру Рекрутингу Національної поліції України буде проведено атестаційне тестування співробітників Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області, - повідомляє прес-служба відомства

290616 21

Серед осіб, котрі проходять переатестацію, будуть і 11 представників керівного складу поліції Кривого Рогу. В тому числі, і начальник поліції міста Валерій Лютий.
Тестування проводиться для об'єктивного та неупередженого з'ясування здатності поліцейських за своїм професійним і особистісним якостям виконувати службові обов'язки на посадах в апараті Національної поліції України або органах поліції.
Тестування буде передбачати перевірку рівня загальних навичок співробітника, а також рівня знань основних нормативно-правових актів, що регулюють професійну діяльність правоохоронця.
Під час проведення тестування його учасникам забороняється користуватися електронними приладами, підручниками, навчальними посібниками та іншими матеріалами, а також спілкуватися один з одним. У разі порушення поліцейським порядку проведення тестування він усувається від подальшої участі в тестуванні, про що представником робочої групи у відомості робиться відповідний запис.

Підготував до публікації Льоха ЗЛИЙ,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!