Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

3 червня 2016 року в Довгинцівській у Кривому Розі райраді відбулась спільна нарада за участю дільничних інспекторів Довгинцівського відділення поліції та керівників структурних підрозділів виконком

70616 11

70616 12

3 червня 2016 року в приміщенні Довгинцівської районної в місті ради відбулась спільна нарада за участю дільничних інспекторів Довгинцівського відділення поліції та керівників структурних підрозділів виконкому, які відповідно до наданих повноважень мають право складати протоколи про адміністративні правопорушення.
Нарада відбулася за участю заступника голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчого органу О.О. Суворова, завідувача відділу з правових питань Н.В. Таборовець.
Було наголошено щодо посилення роботи по виявленню правопорушень в сфері благоустрою, несанкціонованої торгівлі, продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів особам які не досягли 18 років.
Також зверталась увага на необхідність чітко дотримуватись вимог КУпАП та Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в органах поліції № 1376 від 06.11.2015р.
Під час наради були обговорені актуальні питання щодо співпраці органів місцевого самоврядування з працівниками органів поліції у сфері виявлення вище вказаних адміністративних порушень та направлення адміністративних матеріалів на розгляд до адміністративної комісії при виконкомі Довгинцівської районної в місті ради.
Підсумував зустріч заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчого органу О.О.Суворов, наголосивши, що лише координація зусиль органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів в майбутньому покажуть кращі результати в питаннях забезпечення законності, запобігання і протидії адміністративних правопорушень на території Довгинцівського району.

Прес-служба Довгинцівської райради,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!