Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

4 червня 2016 року в Кривому Розі нагороджували учасників бойових дій та військових інструкторів. На алеї Слави в Металургійному районі відзначили 14-ть найкращих

50616 6

50616 7

50616 8

Чотирнадцятьом учасникам бойових дій та військовим інструкторам, які є членами Криворізької організації з охорони праворядку та державного кордону "АКС" (Армія - козаки - спецпризначенці), сьогодні в Кривому Розі на алеї Слави біля меморіальної дошки загиблим воїнам-землякам було вручено медалі "За оборону рідної держави" та "За жертовність і любов до рідної землі".
Нагороди, засновниками яких є Всеукраїнське об'єднання "Країна" та Українська православна церква Київського патріархату, від імені об'єднання та святійшого патріарха Філарета вручили голова АКС майор Валерій Кулик, головний капелан Криворізького регіону отець Юрій Ільків і голова фонду Асоціації ветеранів спецназу підполковник Олександр Пашкуров. Серед нагороджених діючі офіцери та сержанти ЗСУ, а також інструктори АКС і навіть іноземні інструктори, які беруть участь у підготовці українських вояків.
Як зазначив отець Юрій, ці нагороди не від держави, а від людей, а тому це найбільша відзнака і повага до тих, хто захищає рідну землю.
- Ми завжди будемо докладати усіх зусиль, - наголосив головний капелан, - щоби ті хлопці, про яких забула держава, не були обділені увагою.

50616 9

Володимир СТЕЦЮК,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!