Зелена планета
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

3 червня 2016 року у Кривому Розі на базі 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини, яка розташована в Центрально-Міському районі по вулиці Окружній, відбулися змагання рятувальників з пожежно-прикладного спорту

40616 21

40616 22

40616 23

В змаганнях взяли участь 11 команд – представників пожежно-рятувальних підрозділів міста. Змагання розпочалися загальним шикуванням команд і урочистим відкриттям, і проходили в 5 етапів:
 підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху навчальної башти;
 стометрівка з перешкодами;
 пожежна естафета;
 підйом у вікно третього поверху навчальної башти за допомогою пожежної трьохколінної драбини;
 оперативне розгортання.
Кожен з етапів був по-своєму цікавий і видовищний і, в свою чергу, вимагав від учасників мужності, сміливості, уміння та швидкості.
Усі команди показали непогані результати підготовки, але, як і в кожних змаганнях, було визначено переможців. Цього року ними стали наступні команди: команда 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що стоїть на варті в Інгулецькому районі, посіла почесне перше місце, другою стала команда 30-ї Державної пожежно-рятувальної частини ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», третє місце виборола команда 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», недалеко від призерів відстали і господарі «плацдарму» – вони посіли четверте місце. Змагання завершилися також загальним шикуванням, на якому команди переможців нагородили кубками і грамотами.
Такі заходи, як цей, допомагають рятувальникам ще більше розвивати свої професійні навички, мужність і витривалість, а, крім того, вносять розмаїття і позитивні переживання в їх нелегку та ризиковану діяльність.

Сергій НИЖНИК,
прес-служба ДСНС Кривого Рогу,
спеціально для рубрики
Новини Кривого Рогу
сайту Весь Кривий Ріг

Додати коментар


✅ Рейтинг українських казино онлайн з ліцензією КРАІЛ. Найкращі бонуси та фриспіни для нових гравців!